Κλαύδιος Πτολεμαίος, 108 -168

Γνωρίζω ότι γεννήθηκα θνητός και εφήμερος, μα όταν εξερευνώ τις αμφίδρομες ελικοειδείς πορείες των αστεριών, τα πόδια μου δεν αγγίζουν πια την Γη: στέκομαι πλάι στον Δία και χορταίνω με αμβροσία, την τροφή των θεών!!!
(Κλαύδιος Πτολεμαίος, 108 -168)

Translate

Δευτέρα 16 2015





Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16 έως και 22  Νοεμβρίου 2015.

 Γράφουν   οι         Δημήτρης   Σπηλιόπουλος        και         Βελίνα  Μανιάτη.





                                                              Ο Ζωδιακός κύκλος των Κελτών



 Πιθανόν ξέρεις ότι τα γνωστά μας κλασικά ζώδια δεν είναι τα μόνα που υπάρχουν στον κόσμο. Στην κινέζικη αστρολογία τα 12 ζώδια έχουν ονόματα και χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από τα ζωικό βασίλειο και καθορίζονται από τη χρονιά που γεννήθηκε κανείς. Μια άλλη σχετικά άγνωστη αστρολογική παράδοση προέρχεται από τους Κέλτες, τον λαό που για πολλούς αιώνες κυριαρχούσε στην Ευρώπη. Οι Κέλτες λάτρευαν τις φυσικές δυνάμεις και απέδιδαν μυστικιστικές ιδιότητες στον φυτικό κόσμο. Οι ιερείς τους, οι Δρυίδες, είχαν παρατηρήσει τα κοινά χαρακτηριστικά των ανθρώπων που γεννιούνταν σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, χαρακτηριστικά που είχαν μια ομοιότητα με τα πνεύματα που πίστευαν ότι κατοικούσαν σε διάφορα δέντρα και θάμνους.
 
Έτσι δημιουργήθηκαν τα κέλτικα ζώδια, 13 στον αριθμό, από τον χωρισμό του χρόνου σε ισάριθμους σεληνιακούς μήνες με διάρκεια 28 ημερών ο καθένας. Μπορείς λοιπόν να δεις κι εσύ, ανάλογα με την ημερομηνία των γενεθλίων σου, σε ποιο από αυτά τα ζώδια ανήκεις και με ποιους ταιριάζεις περισσότερο στο κέλτικο ωροσκόπιο.

Σε αλλο αρθρο θα αναλυσουμε το καθε ζωδιο.................










ΚΡΙΟΣ.
Αγαπητά Κριαράκια, συναισθηματικά και ερωτικά αυτήν την εβδομάδα είστε σε μια κατάσταση ανάμεικτη ,σκορπάτε γύρω σας γοητεία, έλξη ,θαυμασμό, αλλά και ανασφάλεια, ζήλεια, και  διστακτικότητα. Τα μηνύματα που εκπέμπετε είναι πολλά, αντικρουόμενα, και οι αποδέκτες μπερδεμένοι, φίλοι θα σας βοηθήσουν στην σωστή απόφαση. Όσοι είστε σε σχέση, μην μένετε πάνω στην γέφυρα μπορεί να σπάσει, αποφασίστε και κινηθείτε, ή πίσω στην σταθερότητα ή στο καινούριο. Όσοι είστε ελεύθεροι δεν είναι ανάγκη να ψάχνετε πολύ μακριά για τον μεγάλο έρωτα, μπορεί να είναι δίπλα σας….. Το Σ/Κ  εκπληρώνονται κάποια κρυφά όνειρα σας.

 Ο  επαγγελματικός τομέας ξεκινά με αρκετές δυσκολίες, τα πράγματα καλύτερα να τα έχετε υπό έλεγχο, η πίεση και η ανάληψη παραπάνω ευθυνών από αυτές που αντέχετε, ίσως σας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Συνεργαστείτε και μείνετε σε γνωστά μονοπάτια, αλλιώς το άγχος και το στρες προς το τέλος της εβδομάδας θα σας νικήσει με αποτέλεσμα να έχετε υπερένταση, νεύρα, θυμό, ακόμα και με τον εαυτό σας. Χόμπι και ενδιαφέροντα είναι τα καλύτερα φάρμακα αυτήν την περίοδο. Το Σ/Κ πείτε όχι στης υπερβολές, και προσοχή στην υγεία σας.



ΤΑΥΡΟΣ.
Αγαπητοί Ταύροι η εβδομάδα αυτή ξεκινά επαγγελματικά αρκετά καλά. Η πολλή δουλειά , η πίεση , ο ανταγωνισμός, οι στόχοι αλλά και οι επιτυχίες, θα σας ανεβάσουν το ηθικό και τα οικονομικά σας. Μεσοβδόμαδα κάποια οικογενειακά θέματα θα σας αναστατώσουν οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά, αποφύγετε συγκρούσεις και παρεξηγήσεις. Προς το τέλος της, μεγάλη προσοχή σε φίλους ή συνεργάτες, εξαιτίας τους κάποια όνειρα  η φιλοδοξίες σας θα συναντήσουν εμπόδια,  γεμίζοντας με άγχος και στρες, τον ψυχολογικό σας κόσμο.                                                                
Αισθηματικά βρίσκεστε σε πολύ καλή κατάσταση, ενεργειακά ακόμα πιο πολύ, η δημιουργικότητα αλλά και η εφευρετικότητα σας, στα πολύπλοκα ερωτικά σχέδια που καταστρώνετε, αρχίζουν και έχουν θετικά αποτελέσματα. Η σαγηνευτική ομορφιά σας θα γοητεύει το αντίθετο φύλο μέχρι και την Παρασκευή, μετά αρχίζουν τα δύσκολα. Δυσκολίες όμως θα συναντήσουν και όσοι είναι σε σταθερή σχέση, προβλήματα, εντάσεις και νεύρα θα φέρουν  καταστάσεις από το παρελθόν αλλά και συγγενείς, χρησιμοποιήστε διπλωματία. Κληρονομικά, ασφάλειες, διεκδικήσεις, νομικά, αλλά και ταξίδια θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας.









ΔΙΔΥΜΟΙ.
Αγαπητοί Δίδυμοι ποιος σας πιάνει και αυτήν την εβδομάδα συναισθηματικά και ερωτικά  βιώνετε την απόλυτη ευτυχία. Επαγγελματικά όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά, δυσκολίες προσαρμογής, αλλαγή αντικειμένου ή και χώρου  θα δυσκολέψουν την επικοινωνία με  τους συναδέλφους, προκαλώντας αναταραχή στον ψυχολογικό σας κόσμο. Η αναταραχή που νοιώθετε η αβεβαιότητα, η απομάκρυνση από οικογένεια, φίλους, συνεργάτες, ίσως σας βάλει για πρώτη φορά σε σκέψεις λογικής και ωρίμανσης. Καμιά φορά και η απομόνωση χρειάζεται για να δούμε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Όσοι ξεκινάνε καινούριες συνεργασίες να είναι αρκετά προσγειωμένοι.                           

Αισθηματικά τα πράγματα είναι πολύ καλά, έρωτες, γνωριμίες, βόλτες ,διασκεδάσεις, περιπέτειες από όλα έχει αυτή η εβδομάδα για εσάς. Η επικοινωνία ο ερωτισμός αλλά και ο συναισθηματικός σας κόσμος βρίσκετε σε έξαρση, τίποτα δεν μπορεί να  αντισταθεί στην γοητεία σας, προσοχή όμως  στην υπερβολή αυτών των συναισθημάτων. Όσοι είναι σε σταθερή σχέση να προσέξουν τις παγίδες του έρωτα, εύκολα οι καταστάσεις μπορούν να ξεφύγουν και από αθώα φλερτ να καταλήξουν, θυελλώδεις  έρωτες. Προς το τέλος της εβδομάδας μυστικά αποκαλύπτονται και αναστατώνουν την ερωτική σας ζωή.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ.
Αγαπητοί Καρκίνοι η εβδομάδα ξεκινά με αρκετό άγχος στρες και πίεση στα επαγγελματικά θέματα. Χρειάζεται να δείξετε  υπευθυνότητα οργάνωση και μεθοδικότητα στις δύσκολες αυτές μέρες. Από το μέσον της εβδομάδας και μετά τα πράγματα καλυτερεύουν, κάποια όνειρα και προσδοκίες που είχατε με την βοήθεια φίλων ή συγγενών πραγματοποιούνται. Ευνοούνται, όσοι ξεκινάνε καινούριες συνεργασίες ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή  επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με το υγρό στοιχείο. Τα ταξίδια αυτήν την εβδομάδα αν συνδυάζονται και επαγγελματικά, επίσης ευνοούνται.

Αισθηματικά είστε σε μια κατάσταση ανασφάλειας και αβεβαιότητας, όνειρα και ψευδαισθήσεις μπερδεύονται με αποτέλεσμα να βγάζετε λάθος συμπεράσματα και οι επιλογές, να μην σας ικανοποιούν. Σχέσεις και συμπεριφορές ανθρώπων ίσως χρειαστεί να τις επανεξετάσετε. Οι ελεύθεροι/ες τολμήστε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα, οπλιστείτε με θάρρος και κάντε εσείς την πρώτη κίνηση, βγείτε, διασκεδάστε και αφήστε τον ερωτισμό σας να κυριεύει και να αρωματίζει τον χώρο όπου βρίσκεστε. Όσοι είστε σε μόνιμη σχέση προσοχή το Σ/Κ εντάσεις και προστριβές με τον/ην σύντροφο σας, δυσκολίες στην επικοινωνία  και στην έκφραση των συναισθημάτων.





ΛΕΩΝ.
Αγαπητό Λιονταράκι αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να πάρεις ΕΣΥ! στα χέρια σου τα ηνία  και να οδηγήσεις το άρμα εκεί που θέλεις, και εκεί που πρέπει. Άλλαξε την ψυχολογία σου οπλίσου με νέες ιδέες, χρησιμοποίησε την οργή σου και γίνε πιο αποφασιστικός/η, δημιούργησε καινούριους δρόμους πιο εύκολους άσε τα δύσβατα μονοπάτια για άλλους. Αν δεν μπορείς, σταθεροποιήσου στα γνωστά και κινήσου αργά και σταθερά. Κάποια οικογενειακά θέματα μην αφήσεις να σε επηρεάσουν στους στόχους σου.                                        

Αισθηματικά είσαι σε μια κατάσταση μπερδεμένη, άλλον/η σκέφτεσαι, άλλος/η σε σκέφτεται, άλλον/η ποθείς, άλλος/η σε θέλει, άλλον/η γοητεύεις, και μόνος/η σου θέλεις να είσαι, αλλά και με κόσμο, τελικά χάος…….. ερωτικά τα ίδια ………. Ίσως είναι καλύτερα να απομονωθείς από όλα και όλους και να το ρίξεις στην εργασιομανία.  Όχι  όμως και το Σ/Κ εκεί θα βγείτε και θα διασκεδάσετε και να είστε σίγουροι/ες ότι ο έρωτας θα είναι τόσο αναπάντεχος όσο και περίεργος ο τρόπος γνωριμίας σας. Όσοι είναι σε σταθερή σχέση προσοχή τι συναισθήματα εκπέμπετε στον/η σύντροφο/η σας, ή ανασφάλεια και ή ζήλεια μπορεί να δηλητηριάσουν τις σχέσεις σας.












 Φουντουκιά:                                 ο Γνώστης (5 Αυγούστου -1 Σεπτεμβρίου)



 


















ΠΑΡΘΕΝΟΣ.
Αυτή η εβδομάδα  επαγγελματικά, ξεκινά με αρκετές δυσκολίες, η πίεση η υπευθυνότητα αλλά και οι εντάσεις με συναδέλφους σας ωθούν σε ενέργειες που δεν είναι στον χαρακτήρα σας, δείξτε αυτοσυγκράτηση και υπομονή. Πολλή δουλειά, στρες και η ανάληψη πολλών ευθυνών, παραπάνω από αυτές που μπορείτε, σας αναγκάζουν να δραστηριοποιηθείτε σε εναλλακτικές λύσεις που τόσο καιρό αγνοούσατε. Προς το τέλος της εβδομάδας  ο ανταγωνισμός αλλά και οι προστριβές στον εργασιακό χώρο θα γίνουν έντονες. Με τον Ποσειδώνα σε ορθή φορά ,τα όνειρα και οι ψευδαισθήσεις σας αρχίζουν και παίρνουν σάρκα και οστά, σχεδιάστε με λεπτομέρεια κάθε σας βήμα, οποιοδήποτε  λάθος από δω και πέρα θα έχει το τίμημα του.                                                    
Αισθηματικά τα πράγματα  είναι αρκετά περίεργα, ζείτε σε έναν κόσμο  μεταξύ ονείρου και φαντασίας. Όσοι είναι σε σταθερή σχέση  τα πράγματα ίσως αναστατωθούν μεσοβδόμαδα από καταστάσεις που έρχονται ξανά στην επιφάνεια από το παρελθόν. Οικονομικά θέματα θα προκύψουν που θα τινάξουν στον αέρα κάθε σας σχεδιασμό. Προς το τέλος της εβδομάδας η ανασφάλεια και η μη αναμενόμενη βοήθεια από το έτερον ήμισυ σε θέματα σπιτιού ίσως ανάψουν την σπίθα της πυρκαγιάς….. υπομονή και εγκράτεια. Οι ελεύθεροι θα πρέπει να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις να περάσουν μια  εβδομάδα χαλάρωσης, εκτόνωσης και περί συλλογισμού αλλά και επανασύνδεσης με παλιές παρέες και φίλους.











ΖΥΓΟΣ.

Αγαπητέ Ζυγέ τα πράγματα αυτήν την εβδομάδα  επαγγελματικά είναι κάπως ιδιόρρυθμα, θα πρέπει να δείξεις την απαιτούμενη ισορροπία αλλά και διπλωματία που διαθέτεις για να τα βγάλεις πέρα. Συνεργάτες αλλά και συνάδελφοι αμφισβητούν τις ικανότητες σου, απόδειξε τους ότι με την εμπιστοσύνη και την ομαδικότητα πετυχαίνονται πολλά πράγματα. Όσοι κάνουν καινούρια ξεκινήματα θα πρέπει να κινηθούν με απόλυτη ειλικρίνεια και σοβαρότητα σε κάθε τους βήμα, η εργατικότητα και η μετριοφροσύνη πρέπει να είναι το εισιτήριο για την μονιμότητα τους. Οικογενειακά θέματα θα σας ταλαιπωρήσουν στην διάρκεια της εβδομάδας.    
Αισθηματικά βρίσκεστε σε φάση αναδιοργάνωσης, όσοι είστε σε σταθερή σχέση ακροβατείτε ανάμεσα στο παλιό και στο καινούριο, ερωτικά μηνύματα έρχονται και σας βάζουν σε σκέψεις, προκαλώντας ζήλιες και συναισθηματική ανασφάλεια στο έτερον ήμισυ. Οι ελεύθεροι έχετε μπερδευτεί ανάμεσα σε δυο ή  ακόμα και σε τρεις καταστάσεις, αδιαφορώντας για τον αν καλύπτετε ο συναισθηματικός ή ο ερωτικός σας κόσμος, αξιοποιώντας στο έπακρο και τους δυο. Ο κόσμος που επιλέγετε να μπείτε  είναι επικίνδυνος και πρέπει να τον ξέρετε, όσοι δεν τον γνωρίζουν, να είναι σίγουροι και  έτοιμοι για αποκαλύψεις κάποια στιγμή στο μέλλον.










ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

Αγαπητέ Σκορπιέ μην αυταπατάσαι η επανάσταση που θέλεις να κάνεις ίσως δεν έχεις ακόμα  τους κατάλληλους υποστηρικτές, το χρήμα!! Επαγγελματικά σταθεροποιήσου μην ξοδεύεις αλόγιστα και οργανώσου για να κάνεις μεγάλα άλματα στην ζωή σου πρέπει να έχεις κίνητρα και όνειρα. Την σταθερότητα που αναζητάς τώρα, την έχεις, η ανασφάλεια όμως που εκπέμπεις σε κάθε σου βήμα είναι αποτέλεσμα των πράξεων σου. Ψευδαισθήσεις!! Θες να ζεις με αυτές, ζήσε!! θες να διορθώσεις τα κακώς κείμενα? Τότε  δούλεψε μάζεψε και κτίσε τα όνειρα σου όχι σε άμμο αλλά σε ατσάλι ………..       Στο τέλος της  εβδομάδας πρόσεχε ποιους εμπιστεύεσαι.                           

Αισθηματικά ήρθε η ώρα να πραγματοποίησης τις αλλαγές που ονειρεύεσαι, αν είσαι σε μόνιμη σχέση δείξε τις πραγματικές σου προθέσεις και δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις και  συνθήκες για να κτίσετε αυτό που ποθείται. Αν είσαι ελεύθερος/η αξιοποίησε κάθε δραστηριότητα και διασκέδασε, άφησε την φαντασία σου να σε οδηγήσει ακόμα και σε επικίνδυνα μονοπάτια, κάθε περιπέτεια  μπορεί να εξελιχτεί σε έρωτα που θα σε σημαδέψει, και θα σου αφήσει υπέροχες αναμνήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας φιλικές σχέσεις, μετατρέπονται σε μυστήριες καταστάσεις.









ΤΟΞΟΤΗΣ.

Αγαπητέ Τοξότη επαγγελματικά είσαι πολύ καλά, όσο πηγαίνεις αργά ,σταθερά και από γνωστά μονοπάτια δεν έχεις πρόβλημα. Οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες αποδεικνύονται κάθε μέρα και όλο και πιο πολύτιμες , η επικοινωνία και η διπλωματία που δείχνεις σε κάθε εμπόδιο στον τομέα της εργασίας σου έχει εντυπωσιάσει τους πάντες γύρω σου. Από το μέσον της εβδομάδας και μετά όμως επιπλοκές και κρυφά εμπόδια θα φέρουν τις σχέσεις σας σε δοκιμασία, οι αντοχές και τα νεύρα σας θα δοκιμαστούν, η υπομονή  θα φτάσει στα όρια ρήξης, αποκαλύψεις και συνειδητοποίηση της πραγματικής κατάστασης θα σας αποκαλυφθούν με κόστος την ψυχική υγεία σας. Τα οικονομικά θα τεθούν σε κίνδυνο αν καταφύγετε  σε υπερβολές και αλόγιστη χρήση τους.      

Αισθηματικά ο κίνδυνος να μπερδευτείτε σε παραλόγους ερωτικούς δεσμούς είναι ορατός. Ξεκαθαρίστε τις σοβαρές σχέσεις από τις περιστασιακές. Αντισταθείτε σε καταστάσεις που ξαναέρχονται από το παρελθόν, κίνδυνος για την ψυχική, συναισθηματική αλλά και νοητική  κατάσταση σας. Σχέσεις σε εργασιακό αλλά και οικογενειακό περιβάλλον θα σας προβληματίσουν από το μέσον της εβδομάδας και μετά. Όσοι είναι σε σταθερή σχέση, να προσέξουν τις ζήλιες, αντιδικίες, διαμάχες αλλά και προστριβές που  θα αντιμετωπίσουν προς το τέλος της εβδομάδας, αλλά και την ξαφνική είσοδο ενός ερωτικού σκιρτήματος ………..










ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά καταπληκτικά, στόχοι, όνειρα και φιλοδοξίες εκπληρώνονται σε υπερθετικό βαθμό. Δουλειά, δουλειά αλλά και υποχρεώσεις σας αναγκάζουν να υπερβείτε τους εαυτούς σας, η υπευθυνότητα και η οργάνωση που σας διακατέχει δεν έχει όρια, με αποτέλεσμα την αναγνώριση από τους συναδέλφους ή τους συνεταίρους σας. Ορατός ο κίνδυνος υπερκόπωσης, αλλά και αλαζονείας. Από το μέσον της εβδομάδας και μετά, άγχος, στρες και ανασφάλεια, θα σας δημιουργήσουν οικονομικά θέματα,  ως προς την διαχείριση τους. Θέματα με συγγενείς και μετακινήσεις θα σας ταλαιπωρήσουν προς το τέλος της εβδομάδας. Όσοι ασχολούνται με επαγγέλματα νομικά, εκπαιδευτικά  και εμπορίου, κάποιες  καθυστερήσεις και ανατροπές στον τρόπο εργασία σας, θα σας βγάλουν εκτός ρυθμού.                     

Αισθηματικά τα πράγματα είναι κάπως περίεργα, από την μια δηλώνετε σταθερότητα και ασφάλεια προς το έτερον ήμισυ και από την άλλη έρωτες και παρατράγουδα σας χτυπούν την πόρτα σας. Όσοι έχετε κουραστεί από την σχέση σας μάλλον θα ενδώσετε σε καινούριες περιπέτειες με ρίσκο, παράλληλες καταστάσεις. Όσο για τους ελεύθερους, βγείτε, διασκεδάστε, επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους και γνωστούς και αφήστε τον έρωτα να εισβάλει στην ζωή σας όπως εκείνος θέλει…..









 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.
Αγαπητέ Υδροχόε σταμάτα να ονειροβατείς και προσγειώσου, και πώς να το κάνεις άλλωστε αυτό όταν όλα δουλεύουν υπέρ σου, ακόμα και όταν δεν προλαβαίνεις τα ραντεβού, ακόμα και όταν σε κάθε καθυστέρηση, αναβολή ή ανατροπή ,εσύ έχεις μάθει να αξιοποιείς κάθε πηγή δύναμης μέσα σου και να ανατρέπεις τα δεδομένα, δημιουργώντας από το τίποτα τα πάντα. Η αρχή και το τέλος της εβδομάδας θα είναι με αρκετά προβλήματα πίεσης, άγχους, στρες αλλά και διαξιφισμών, αντιδικιών και ανταγωνισμού, παρά όλα αυτά , ξαφνικές συμφωνίες βελτιώνουν τα οικονομικά σας προς το τέλος της.  Προσοχή σε συνεργάτες και συναδέλφους που δεν έχουν προσγειωθεί ακόμα στη γη, οι φιλίες πολλές φορές σας έχουν στοιχήσει οικονομικά, βάλτε τάξη πριν έρθει το χάος, απομυθοποιήστε αλλά και συγκρουστείτε μαζί τους η δικαιοσύνη στο τέλος θα λάμψει.                                           

Αισθηματικά τα πράγματα είναι ακόμα πιο μπερδεμένα, η γοητεία, ο ερωτισμός και τα μηνύματα που εκπέμπετε έχουν  αντίκτυπο ακόμα και σε λάθος ανθρώπους. Ελέγξτε τα αισθήματα σας, αγνοήστε τις σειρήνες, αφήστε τον έρωτα να σας βρει, μην πολεμάτε με τους εφιάλτες σας, η σωστή σχέση θέλει χρόνο!! Τι? δεν συμβιβάζεστε? Κανένα πρόβλημα, όλοι/ες είναι στα πόδια σας αυτήν την εβδομάδα, ένα νεύμα σας, μια κίνηση, ένα χαμόγελο, είναι ικανό να ρίξει οποιοδήποτε απόρθητο κάστρο. Το Σ/Κ ξαφνική γνωριμία σε επαγγελματικό χώρο θα σας αφήσει………








ΙΧΘΥΣ
Η εβδομάδα αυτή επαγγελματικά θα σας βάλει σε μια ανασφάλεια αλλά και χαρά από την άλλη. Πότε θα σας προβληματίζει η οικονομική συμφωνία που θα κλείνετε, πότε θα είναι υπερβολικά καλή. Άγχος, ανασφάλεια, αβεβαιότητα θα εναλλάσσονται με σταθερότητα, ασφάλεια και οικονομική σιγουριά. Το συμπέρασμα, χαρείτε την εβδομάδα αυτή όπως έρθει και μην δίνετε σημασία στα γεγονότα όσο άλλες φορές. Απολαύστε την ζωή με τις μικροχαρές της, μην αγχώνεστε και ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί. Κάποιο ταξίδι που θα πραγματοποιήσετε σε βάθος χρόνου μπαίνει στην τελική πραγματοποίηση του. Μην έχετε αρκετή εμπιστοσύνη στους συνεταίρους (συναδέλφους) σας, αποκαλύψεις και απομυθοποιήσεις είναι στο προσκήνιο.                             
Αισθηματικά τα πράγματα είναι πολύ καλά. Ως διπλό ζώδιο έτσι και τώρα  έρχεστε να αντιμετωπίσετε τη διπλή φύση σας. Το υποσυνείδητο σας λέει ότι ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσετε κάποιες κρυφές σας  σκέψεις, ελπίδες, όνειρα,  που τόσο  καιρό  και μόνο στην σκέψη τους, σας έπιανε κρύος ιδρώτας, ( συμβίωση, γάμος, οικογένεια).                   Η πραγματικότητα και η ψυχή σας, σας λέει  ελευθερία και ανεξαρτησία είναι το νέκταρ των ανθρώπων. Τι θα υπερισχύσει? ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε Ιχθύ.                   Από έρωτες καλά  πάμε, το θέμα είναι στην επιλογή του κατάλληλου  συντρόφου. Για άλλη μια φορά ευνοείστε να βγείτε να διασκεδάσετε και να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσετε όμορφα, είτε με παρέα είτε με φιλικά πρόσωπα. Όσοι είναι σε σχέση, προσοχή σε εντάσεις και προστριβές προς το τέλος της εβδομάδας.             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου