Κλαύδιος Πτολεμαίος, 108 -168

Γνωρίζω ότι γεννήθηκα θνητός και εφήμερος, μα όταν εξερευνώ τις αμφίδρομες ελικοειδείς πορείες των αστεριών, τα πόδια μου δεν αγγίζουν πια την Γη: στέκομαι πλάι στον Δία και χορταίνω με αμβροσία, την τροφή των θεών!!!
(Κλαύδιος Πτολεμαίος, 108 -168)

Translate

Δευτέρα 02 2015



Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 02  έως και 08 Νοεμβρίου 2015
Γράφουν οι Δημήτρης Σπηλιόπουλος και  Βελίνα Μανιάτη.

                                                                ΚΡΙΟΣ.
Οι πλανητικές συνθήκες στην αρχή και στο τέλος της εβδομάδας είναι οι καταλληλότερες για να διορθώσετε  λάθη από το παρελθόν είτε επαγγελματικά είτε αισθηματικά. Ξεκινήστε πολύ δυναμικά και με σιγουριά στις κινήσεις σας αφήστε τις ανασφάλειες στην άκρη και δημιουργήστε. Μην αφήνετε κανέναν να σας υποδεικνύει τι θα κάνετε, πάρτε πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά και ηγηθείτε. Προς το μέσον της εβδομάδας πίεση, άγχος και στρες στον εργασιακό χώρο θα σας προκαλέσουν πονοκέφαλους με υπομονή και σωστό επανέλεγχο των πραγμάτων θα δώσετε την σωστή λύση. Οικογενειακά προβλήματα προς το τέλος της εβδομάδας, με πολύ συζήτηση ίσως, καταλήξετε σε μια λύση.    Αισθηματικά το Σ/Κ είναι ότι καλύτερο για να βγείτε να διασκεδάσετε και να κάνετε γνωριμίες. Όσοι είναι σε σχέση, οι υπερβολικοί ρυθμοί στον εργασιακό χώρο θα δημιουργήσουν αφορμές για εκρήξεις , γκρίνια και ερωτική ανασφάλεια. Δάνεια ,τράπεζες , εφορίες, είναι η καταλληλότερη εβδομάδα να ταχτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας.








                                                               ΤΑΥΡΟΣ.
Η εβδομάδα αυτή αστρολογικά είναι πολύ εποικοδομητική για εσάς. Στην αρχή της εβδομάδας κάποια οικονομικά θέματα στον οικογενειακό τομέα θα σας αναγκάσουν να πάρετε πρωτοβουλίες ως  προς την θετική επίλυση τους. Επαγγελματικά όλη η εβδομάδα είναι πολύ ευνοϊκή για να προχωρήσετε σε καινούριες συνεργασίες, να οργανώσετε τα σχέδια σας αλλά και να πραγματοποιήσετε κάθε σας όνειρο, με σύμμαχο την υπομονή και την πολλή δουλειά, οι κόποι σας θα ανταμειφθούν. Φίλιες ,στόχοι αλλά και αγορές θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα ως προς την θετική κατάληξη τους.                                                                                                               Αισθηματικά τα πράγματα είναι άκρως επικίνδυνα, παλιές αγάπες ξανάρχονται, καινούριοι έρωτες, γνωριμίες αλλά και διασκέδαση είναι στο έπακρο αυτήν την εβδομάδα. Αφήστε την φυσική ομορφιά σας να διαχέετε στους χώρους που κυκλοφορείται και όλα τα απίθανα  θα συμβούν ….Είναι η εβδομάδα, καλλωπισμού και καλοπέρασης για εσάς και το ταίρι σας, σε όμορφα γεύματα με νύχτες γεμάτες αισθησιασμό και έρωτα.










                                                                   
                                                    ΔΙΔΥΜΟΙ.
Αποτέλεσμα εικόνας για zodiac signs artΑυτή η εβδομάδα προβλέπετε για εσάς αρκετά δύσκολη. Όσοι κάνετε καινούρια επαγγελματικά ξεκινήματα ,θα πρέπει να δείξετε αρκετή παραγωγικότητα, υπομονή και πίστη σε αυτό που κάνετε, δημιουργήστε τις σωστές προϋποθέσεις, αναπτύξτε τα ταλέντα σας και να είστε σίγουροι-ες ότι θα τα καταφέρετε. Μην κρίνετε για να μην κριθείτε, μην μπαίνετε σε λεπτομέρειες , δείξτε διπλωματία και όλα τα εργασιακά προβλήματα θα λυθούν με αρκετή υπομονή, αποφύγετε εντάσεις και προστριβές με τους συναδέλφους .Οικογενειακά θέματα απαιτούν μεγάλη προσοχή.                                                                                                    Αισθηματικά οι καλύτερες μέρες για να βγείτε και να διασκεδάσετε είναι προς το μέσον της εβδομάδας. Αυτή την περίοδο καλυτέρα να ρίξετε το βάρος των δυνάμεων σας στους φίλους σας  να βελτιώσετε τους δεσμούς φιλίας με τους γύρω σας, να αναζητήσετε παλιές καλές παρέες και να ασχοληθείτε με το χόμπι σας η να αναζητήσετε καινούρια που θα σας γεμίσουν ενέργεια. Αν πάλι σας ικανοποίει να μείνετε σπίτι, απολαύστε τις στιγμές αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.








 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ.
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για εσάς. Επαγγελματικά αρχίζετε να βρίσκετε τον δρόμο σας , φίλοι  αλλά και γνωστοί θα προσφερθούν να σας βοηθήσουν στην εύρεση εργασίας, και για όσους εργάζονται οι συνθήκες στον χώρο σας αρχίζουν να βελτιώνονται, αλλαγή θέσης η αντικειμένου, είναι προγραμματισμένο να συμβεί στις επόμενες μέρες. Τα οικονομικά σε βάθος χρόνου βελτιώνονται. Με τους συγγενείς κάποια προβλήματα επικοινωνίας αλλά και οικονομικά θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση ως προς την λύση τους. Κάποια οικογενειακά θέματα που σας ταλαιπωρούσαν αρκετό καιρό ,αρχίζετε να βρίσκετε λύση προς όφελος σας. Εκμεταλλευτείτε τι συγκυρίες,  οργανωθείτε και βάλτε στόχους.                                                                                                           Αισθηματικά τα πράγματα είναι πολύ καλά. Ευτυχία ,ασφάλεια και γεμάτη ενέργεια είστε αυτήν την περίοδο. Απολαύατε τις στιγμές με τον σύντροφο σας όπως μπορείτε είτε σπίτι η με φίλους, με παρέες , με συναδέλφους, διασκεδάστε όπου και με όποιον θέλετε, το ίδιο ισχύει και για τους ελεύθερους δημιουργείστε συνθήκες κατάλληλες για να ξεδιπλώσετε τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό σας και όλα θα συμβούν.












                                                               ΛΕΩΝ.
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με καλές πλανητικές συνθήκες για εσάς. Με οργάνωση και σταθερότητα ο επαγγελματικός τομέας θα αποδειχτεί εύκολη υπόθεση για εσάς, σχέδια και στόχοι θα επιτύχουν αν κινηθείτε ήπια και χωρίς βιασύνες. Κάποια προβλήματα με οικονομικά από το μέσον της εβδομάδας και μετά θα σας ανησυχήσουν, ρυθμίστε τα για να μην τρέχετε και δεν φτάνετε. Προς το τέλος η πίεση, το στρες, τα μικροπροβλήματα στον εργασιακό χώρο αλλά και η άνοδο των οικονομικών σας, θα ανεβοκατεβάζει την ψυχολογία σας, σαν ασανσέρ. Οφειλές ,δάνεια, τράπεζες ,εφορίες, ίσως ήρθε η ώρα να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες σας.                                                                                                                     Αισθηματικά θα πρέπει να προσέξετε την επικοινωνία σας με το έτερον ήμισυ, ανασφάλεια, μικροπροβλήματα  αλλά και ζήλεια εισπράττει από εσάς. Πραγματοποιήστε τους στόχους που έχετε βάλει, μην αφήνετε τρίτους να σας προκαλούν φοβίες, και τολμήστε να πάτε την σχέση ένα βήμα παραπέρα . Οι ελεύθεροι στην αρχή της εβδομάδας βγείτε, και διασκεδάστε με παρέες και ο ξαφνικός έρωτας θα έρθει από μακριά ή από το παρελθόν. Μην μπερδεύετε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά ………θα πληγωθείτε οικονομικά.









                                                                ΠΑΡΘΕΝΟΣ.
Ίσως είναι η τελευταία εβδομάδα που έχετε ακόμα τέτοια εύνοια πλανητική, εκμεταλλευτείτε τη. Επαγγελματικά είστε και αισθάνεστε τρομερά δυνατοί, δημιουργήστε και επεκταθείτε, οργανώστε και πετύχετε κάθε, σας σχέδιο η στόχο. Καινούριες συνεργασίες θα δημιουργήσετε με τρομερή αίσθηση σιγουριάς και επιτυχίας. Η πίεση το στρες το άγχος τα μικροπροβλήματα , δεν θα λείψουν και αυτή την εβδομάδα από τον χώρο εργασίας.  Καινούριες ευθύνες αναλαμβάνετε με αποτέλεσμα η ενέργεια σας να χτυπήσει κόκκινο προς το τέλος της εβδομάδας. Η αναγνώριση πλησιάζει με άνοδο των οικονομικών σας η με αλλαγή θέσης η πόστου.  Αισθηματικά και ερωτικά είστε στα καλύτερα σας ,σε όποιον χώρο και αν βρίσκεστε εκπέμπετε έναν μαγνητισμό, μια αύρα  και μια έλξη τουλάχιστον ρομαντική……. Κάντε αλλαγές στην ζωή σας, μετακομίστε ,συγκατοικήστε, αγαπήστε, ερωτευτείτε, συγχωρείστε ,ήρθε η ώρα να αφεθείτε στα δίχτυα του έρωτα, ήρθε η ώρα να πάρετε αποφάσεις. Όσοι-ες βρίσκονται σε προβληματικές σχέσεις ,τελειώνετε ,ο έρωτας είναι ακριβώς στην επόμενη γωνία. Όσοι είναι σε σταθερή σχέση απολαύστε την τελειότητα.






 

ΖΥΓΟΣ.
Δύσκολη εβδομάδα τόσο επαγγελματικά όσο και αισθηματικά. Φιλίες θα περάσουν από αυστηρή κριτική, εχθροί στον εργασιακό χώρο θα αποκαλυφθούν, σχέσεις θα τελειώσουν και άλλες θα ξαναγεννηθούν, και εσείς πρέπει να δείξετε υπομονή, δικαιοσύνη και πάνω από όλα να μην παίρνεται βιαστικές αποφάσεις. Πίεση, άγχος ,κίνδυνος δυσφήμισης του ονόματος σας, ο εργασιακός χώρος χρειάζεται μεγάλη προσοχή και οι συνάδελφοι ακόμα πιο πολύ, η επικοινωνία σας είναι ακραία και κινείται σε επικίνδυνα μονοπάτια, προσπαθήστε να κρατήσετε μια ισορροπία  και να μην ονειροβατείτε, μην στέκεστε σε λεπτομέρειες θα χάσετε το¨ δάσος¨. Όσοι ξεκινάνε καινούρια επαγγελματικά ανοίγματα μεγάλη προσοχή στον τομέα της επικοινωνίας.                                                                                  Στα αισθηματικά , αποκαλύψεις έρχονται να προσθέσουν ανασφάλεια, αναβολή ή και καθυστέρηση στα σχέδια σας, μια πιο σωστή κρητική των πραγμάτων θα σας ανακούφιζε και θα σας έδινε πιο σφαιρική αντίληψη της κατάστασης με το έτερον ήμισυ. Η εμπιστοσύνη πρέπει να ξαναέρθει γρήγορα στην σχέση σας πριν να είναι αργά. Όσοι είναι ελεύθεροι καλύτερα να ασχοληθούν με κάποιο χόμπι και μέσα από κει να έρθει ο έρωτας …..Τα ξενύχτια και οι υπερβολές θα πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα ,τα οικονομικά σας σε κίνδυνο, η ψυχολογία σας χρειάζεται ξεκούραση ,καιρός για απομόνωση!!



 


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ.
Στα επαγγελματικά αυτήν την εβδομάδα πρέπει να οργανωθείτε και να βάλετε στόχους , να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες τόσο σε επίπεδο συνεργασιών όσο και σε επίπεδο γνωριμιών για την επίτευξη των σχεδίων σας. Φίλοι θα σας βοηθήσουν να οργανωθείτε σε συλλόγους, ομάδες η δραστηριότητες που από κει θα αποκομίσετε μελλοντικές συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν σε διαφόρους τομείς της ζωής σας.  Όσοι κάνετε καινούρια ανοίγματα επαγγελματικά οπλιστείτε με θάρρος και επιμονή και θα τα καταφέρετε ,προσοχή μόνο στην σύναψη συμφωνιών σε οικονομικά θέματα.                                                         Αισθηματικά ,ο ερωτισμός που εκπέμπετε θα σας κάνει πιο ελκυστικούς στο αντίθετο φύλο και με μια διάθεση ρομαντισμού θα ικανοποιήσετε κάθε σας προσδοκία. Η γοητεία σας θα σας βοηθήσει  να δώσετε άλλη μια ευκαιρία σε ραγισμένες καρδιές  αλλά και να έρθει έρωτας από το παρελθόν ξανά στα δίχτυα σας. Προσοχή στα λάθος ερωτικά μηνύματα σε λάθος ανθρώπους, και πιο πολύ σε χώρους εργασίας, εκτός και δεν είναι λάθη……. Όσοι είναι σε σταθερές σχέσεις να παίρνουν  προφυλάξεις εκτός και αν  θέλουν απρόοπτα……..






  
 

ΤΟΞΟΤΗΣ.
Επαγγελματικά για αυτήν την εβδομάδα καλύτερα να είστε σε γνώριμα εδάφη. Αλλαγές καλύτερα να αποφεύγονται αργά, σταθερά και με μικρά βήματα θα έρθει η επιτυχία στον επαγγελματικό χώρο. Όσοι είναι σε εκπαιδευτικά επαγγέλματα, οι καθυστερήσεις, αναβολές, αρρυθμίες, αλλά και εντάσεις, προστριβές  και αψιμαχίες με συναδέλφους, είναι στο προσκήνιο. Διεκδικήστε αυτά που σας αναλογούν με διπλωματία και τακτική, πιέστε για να επιτύχετε τους στόχους σας με σοφία και επιμονή. Προς το τέλος της εβδομάδας, οι εντάσεις και η πίεση στον εργασιακό χώρο κτυπάει κόκκινο , εχθροί δηλωμένοι κάνουν την εμφάνιση τους δημιουργώντας κλίμα συκοφάντησης εναντίον σας. Αποκαλύψτε το ανώτερο πνεύμα που σας διακατέχει και αντιμετωπίστε τους ανάλογα.      Αισθηματικά τα πράγματα είναι καλά μόνον για όσους είναι σε σταθερή σχέση, απολαύστε με τον/την σύντροφο σας κάθε οικογενειακή θαλπωρή συνδυάζοντας βόλτες και ταξιδάκια είτε σε γνωστά μέρη είτε σε άγνωστα. Όσοι είναι ελεύθεροι καλύτερα να ασχοληθούν με κάποιο χόμπι η να περάσουν τις μέρες  τους αξιοποιώντας τις οποιεσδήποτε γνωριμίες μέσα από ταξίδια, είτε πνευματικά είτε  πραγματικά. Κάποιο ξαφνικό οικογενειακό θέμα θα σας απασχολήσει στην αρχή της εβδομάδας, που αφορά οικονομικό θέμα του σπιτιού. Τυχερά παιχνίδια ευνοείστε.










ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.                                 Η σταθερότητα στα επαγγελματικά , οι στόχοι και οι επιτυχίες είναι στα σχέδια σου. Άνοδος στα επαγγελματικά, σχέσεις και  συνεργασίες που σε βάθος χρόνου θα σου αποφέρουν οικονομικές απολαβές θα  δημιουργήσεις αυτό το διάστημα. Όσοι δημιουργήσουν καινούρια επαγγελματικά ανοίγματα δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα οι πλανητικές συνθήκες είναι ευνοϊκές απέναντι σας. Δάνεια εφορίες τράπεζες είναι πολύ καλή χρονική στιγμή για να διευθετήσετε εκκρεμότητες αλλά και να αναπτύξετε τα επενδυτικά σας σχέδια με θετική κατάληξη. Οι δεσμοί που έχετε με ισχυρούς φίλους , πρέπει να αποδείξουν την αξία τους, με έργα και όχι με λόγια. Φίλοι που έχετε στηρίξει τώρα πρέπει να σας αποζημιώσουν.                                                                                     Αισθηματικά τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά, ο επαγγελματικός τομέας απορροφάει  πολύ από την ενέργεια σας με αποτέλεσμα το έτερον ήμισυ να παραπονείται για αμέλεια ,ανασφάλεια και απογοήτευση προς το πρόσωπο σας. Κάποιο ταξιδάκι ίσως ανανεώσει την σχέση σας και βάλει πάλι γερές βάσεις, δείξτε προσοχή και προσπαθήσετε να ακούσετε τα προβλήματα της/του και όλα θα διορθωθούν. Οι εγωισμοί αυτήν την περίοδο καλό είναι να μην μπερδεύονται στα ερωτικά σας. Οι καλύτερες μέρες για έξοδο είναι προς το τέλος της εβδομάδας. Προσοχή σε φίλους που άθελα τους θα δημιουργήσουν εντάσεις πάνω σε οικονομικά θέματα.








 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αρχή της εβδομάδας προβλέπετε με εντάσεις προστριβές καθυστερήσεις και αναβολή πολλών καταστάσεων σε επαγγελματικό αλλά και σε καθημερινό επίπεδΗ  ανασφάλεια που σας διακατέχει στο εργασιακό τομέα συνεχίζετε αδυνατώντας να δώσετε λύση. Ίσως πρέπει να δείτε τα πράγματα με παρατηρητικότητα ,αυστηρή κρητική και τότε θα σας δοθούν απλόχερα οι λύσεις στα προβλήματα σας. Όσοι κάνουν καινούρια ξεκινήματα θα πρέπει να δείξουν την απαιτούμενη υπομονή, να έχουν αυξημένη οξυδέρκεια και επιμονή  για να τα καταφέρουν, φίλοι από το παρελθόν θα τείνουν χείρας βοηθείας για να σας οδηγήσουν σε πιο ασφαλή μονοπάτια. Προς το τέλος της εβδομάδας  η πίεση και το άγχος θα κυριαρχήσουν στον εργασιακό τομέα με αποτέλεσμα προστριβές και εντάσεις με τους συναδέλφους, συνεργάτες.                                           Αισθηματικά τα πράγματα είναι σε μια κατάσταση ύπνωσης, όσοι είναι σε σταθερή σχέση απολαμβάνουν τις χαρές της ζωής και όσοι είναι σε προβληματικές καταστάσεις ο συναισθηματικός και ψυχολογικός τομέας είναι σαν μπαλόνι έτοιμο να εκραγεί. Δώστε χώρο και χρόνο  για να αποκατασταθεί η ηρεμία ανάμεσα σας. Είναι καλή περίοδος να δημιουργήσετε καινούριες  παρέες, φίλους αλλά και γνωριμίες μέσα από τα  κοινωνικά μέσα  του διαδικτύου.








 


ΙΧΘΥΣ.
Στα επαγγελματικά πρέπει να δείξετε υπομονή, επιμονή και να βασιστείτε σε παλιές συνεργασίες αλλά και φίλους ώστε  η οικονομική άνοδος να έρθει σε βάθος χρόνου αργά και σταθερά. Όσοι εργάζονται θα απολαύσουν ηρεμία και σταθερότητα στον εργασιακό τους χώρο, βέβαια η πίεση το άγχος και η υπευθυνότητα σας αναγκάζουν να δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό ,με αποτέλεσμα υπερκόπωση και εξάντληση του οργανισμού σας. Η οικονομία αυτήν την περίοδο θα σας αποφέρει αργότερα την  εκπλήρωση των στόχων σας και των επιθυμιών σας.                                        Αισθηματικά διανύετε τρομερή πλανητική εύνοια ,έρωτες και από το παρελθόν αλλά και καινούριοι έρχονται να σας αναστατώσουν συναισθηματικά. Είναι καιρός που πρέπει να πάρετε αποφάσεις σοβαρές για το μέλλον σας. Όσοι είστε ελεύθεροι βγείτε ,διασκεδάστε, ερωτευτείτε, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να κάνει και λάθη και μέσα από αυτές τις καταστάσεις θα νοιώσετε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα την συμβίωση. Όσοι πάλι είστε σε σταθερή σχέση οργανωθείτε και πηγαίνετε ένα βήμα παρακάτω την σχέση, αφήστε την ανασφάλεια στην άκρη και επιτεθείτε στο μέλλον. Όσοι είστε παντρεμένοι αφήστε την γκρίνια και την μουρμούρα μην στέκεστε σε λεπτομέρειες, τα  οικονομικά θα είναι για αρκετό καιρό στα πάνω και στα κάτω σας, απολαύστε με την/τον σύντροφο σας την οικογενειακή θαλπωρή και κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου