Κλαύδιος Πτολεμαίος, 108 -168

Γνωρίζω ότι γεννήθηκα θνητός και εφήμερος, μα όταν εξερευνώ τις αμφίδρομες ελικοειδείς πορείες των αστεριών, τα πόδια μου δεν αγγίζουν πια την Γη: στέκομαι πλάι στον Δία και χορταίνω με αμβροσία, την τροφή των θεών!!!
(Κλαύδιος Πτολεμαίος, 108 -168)

Translate

Δευτέρα 30 2015




Εβδομαδιαίες προβλέψεις  από  30 Νοεμβρίου  έως και  06  Δεκεμβρίου 2015.                                  
......Γράφουν   οι  Δημήτρης   Σπηλιόπουλος  και  Βελίνα  Μανιάτη......




ΚΡΙΟΣ.

Αγαπητά Κριαράκια, η εβδομάδα αυτή ξεκινά πάρα πολύ καλά.  Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι πολύ καλή μέρα για να ταχτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας είχαν ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα. Κάποια σχέδια και στόχους που έχετε σε αναμονή, πραγματοποιούνται με θετική κατάληξη προς εσάς. Οι καινούριες συνεργασίες χρειάζονται προσοχή, αλλά με σταθερά και σωστά βήματα θα έχουν θετική κατάληξη προς εσάς. Όσοι σχεδιάζετε ταξίδια να προσέξετε πολύ καλά τις  συμφωνίες που θα κάνετε. Τα οικονομικά σε άνοδο. Προς το τέλος της εβδομάδας κάποιες δυσκολίες με τους συνεργάτες σας ,σε επικοινωνιακό επίπεδο ίσως σας δυσκολέψουν σε αποφάσεις που πρέπει να πάρετε,  με υπομονή και αυστηρή κριτική θα απονείμετε  δικαιοσύνη.                                     
Αισθηματικά, αλλά και ερωτικά, βρίσκεστε σε ένα επίπεδο πολύ θετικό, όσοι σχεδιάζετε να προχωρήσετε την σχέση σας ένα βήμα παρακάτω  κάντε το, άλλοι πάλι  που αισθάνονται κουρασμένοι από αυτήν, ε! τότε ξεκινήστε κάτι καινούριο, μην ταλαιπωρήστε σε καταστάσεις που έχουν ημερομηνία λήξης. Θέματα αισθητικής και ανανέωσης στον χώρο του σπιτιού σας, θα σας προκαλέσουν ανέλπιστα έξοδα. Το Σ/Κ να προσέχετε εντάσεις με το έτερον ήμισυ για θέματα διεκδίκησης.




ΤΑΥΡΟΣ.

Αγαπητέ Ταύρε, η εβδομάδα ξεκινά κάπως περίεργα για εσάς. Μεγάλη προσοχή σε θέματα σπιτιού, μην παραμελείτε τα υπόλοιπα μέλη, μην εκνευρίζεστε χωρίς λόγο, δώστε δεύτερη ευκαιρία σε όλους, μην αγνοείται ενδείξεις αλλαγών και καταστάσεων σε θέματα επισκευών. Ιατρικά θέματα μεσοβδόμαδα θα σας ταλαιπωρήσουν. Ευτυχώς στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα είναι αρκετά καλά, προς το τέλος της εβδομάδας. Καινούριες συνεργασίες θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τυχών εμπόδια αυτό το διάστημα, με σχεδιασμό και οργάνωση θα βρείτε την κατάλληλη λύση. Άνοδο των οικονομικών σας θα έχετε όσοι κάνετε επαγγελματικό ταξίδι. Όσοι ασχολείστε με εμπόριο, καθυστερήσεις και αναβολές θα σας εκνευρίσουν, υπομονή.
Αισθηματικά τα πράγματα είναι κάπως μπερδεμένα, ο συναισθηματικός σας κόσμος αναζητά μια σταθερότητα, ο ερωτικός σας , μια περιπέτεια, τι θα επικρατήσει? είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτων και αναγκών του κάθε ατόμου. Ο Θεός έρωτας έτσι και αλλιώς θα σε αποζημιώσει από το Σ/Κ και μετά, αν αρνηθείς τα καθώς πρέπει και κινηθείς με αισθησιασμό και  τόλμη. Οι χώροι διασκεδάσεως απαιτούν προσοχή τόσο σε θέματα οικονομικών (εξαπάτηση) όσο και σε θέματα φιλίας (προδοσία). Μην παρασύρεστε σε έξοδα που αργότερα θα μετανιώσετε.






ΔΙΔΥΜΟΙ.

Αγαπητοί Δίδυμοι,  η εβδομάδα αυτή προβλέπετε αρκετά πολύπλοκη. Από την μια, υποχρεώσεις και θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα, θα σας αναγκάσουν να τα       αντιμετωπίσετε και να βρείτε λύσεις, και από την άλλη καινούριες γνωριμίες,  σε επίπεδο φίλων ,γνωστών, αλλά και συνεργατών, θα σας βάλουν σε μια ευχάριστη διάθεση και θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά. Επαγγελματικά αν κινηθείτε αργά και σταθερά θα επιτύχετε καλύτερες συνεργασίες και θα λύσετε πιο εύκολα αρκετά προβλήματα  που θα προκύψουν στον εργασιακό σας  χώρο, προς το τέλος της εβδομάδας. Οικογενειακά θέματα θα προκύψουν μεσοβδόμαδα (απογοήτευση) που θα σας βάλουν σε διαδικασία αναπροσαρμογής και ανακατεύθυνσης σε πιο συγκεκριμένους στόχους.                
Αισθηματικά βρίσκεστε σε μια κατάσταση που δεν πρέπει να βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις ,είτε θετικές είτε αρνητικές είναι αυτές ,πρέπει να δώσετε δεύτερη αλλά και τρίτη ευκαιρία σε σχέσεις που σας ενδιαφέρουν ή σας προβληματίζουν. Όσοι βρίσκεστε σε σταθερή σχέση να προσέχετε μικρό εντάσεις, εγωισμούς και παρεξηγήσεις προς το τέλος της εβδομάδας. Για τους ελεύθερους, οι καλύτερες μέρες για έξοδο είναι το Σ/Κ και μετά. Όσοι αναζητάτε περίεργες σχέσεις, καλά ξεμπερδέματα.















ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Αγαπητοί Καρκίνοι, η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά δύσκολη όσων αφορά τα επαγγελματικά θέματα. Η ανασφάλεια έχει επιστρέψει για τα καλά στην ψυχολογία σας με αποτέλεσμα να τα βλέπετε όλα βουνό! Και όμως δεν είναι έτσι, λύση υπάρχει, πρέπει να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, να βάλετε προτεραιότητες και να κινηθείτε βάση σχεδίου, με σύμμαχο τις γνωριμίες και τους φίλους σας, αναζητήστε διέξοδο και θα επιτύχετε. Μην καταναλώνετε δυνάμεις σε καταστάσεις που δεν σας εμπνέουν, αλλάξτε τακτική και επικεντρωθείτε σε πράγματα που σας γεμίζουν ενέργεια και σας κάνουν να χαμογελάτε. Το Σ/Κ προσοχή σε θέματα (εντάσεις) οικογενειακά. Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται.                                                                                
Αισθηματικά, βρίσκεστε σε μια κατάσταση πίεσης και αυστηρής κρητικής τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους. Σχέσεις που σας ταλαιπωρούν, ήρθε η στιγμή να αποφασίσετε με γνώμονα την λογική, όσες αντέχουν δοκιμάστε τες πιο σκληρά, και όσες είναι τέλειες, απλά προχωρήστε ένα βήμα παρακάτω. Όσοι είναι ελεύθεροι, αυτό το Σ/Κ ήρθε η ώρα να βγείτε, να διασκεδάσετε και ο έρωτας θα έρθει πιο σύντομα από ότι πιστεύατε και όσοι αποφασίσουν να το συνδυάσουν με κάποιο ταξίδι, θα δουν τα  όνειρα τους να πραγματοποιούνται.






ΛΕΩΝ.

Αγαπητά Λιονταράκια, αυτή η εβδομάδα ξεκινά με καλές προϋποθέσεις. Η αυτοπεποίθηση σας είναι ανεβασμένη, αλλά οι υποχρεώσεις και η πίεση που σας ασκούν οι συνεργάτες-συνάδελφοι,  δεν σας αφήνουν να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες που επιθυμείτε. Δείξτε υπομονή, αποφασιστικότητα, πολεμήστε με πάθος και διεκδικήστε αυτά που πρέπει, και που θέλετε, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Τα οικονομικά σας θέλουν συμμάζεμα, οργανωθείτε και μην κάνετε περιττά έξοδα, σχεδιάστε με κάθε λεπτομέρεια τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Κάθε επένδυση, σκέψη, ανανέωση, πρέπει να γίνει μέσα από σταθερά βήματα, και σε γνώριμο δοκιμασμένο πλαίσιο, μην πετάτε με ψευδαισθήσεις.
Αισθηματικά βρίσκεστε σε φάση ανανέωσης, εξέλιξης αλλά και αυστηρής κρητικής όσων αφορά φίλους και γνωστούς. Βγείτε, διασκεδάστε, κάντε καινούριες γνωριμίες, τολμήστε να ερωτευτείτε, ζήστε επικίνδυνες καταστάσεις και απλά, απολαύστε την κάθε στιγμή. Σχέσεις που σας ταλαιπωρούν δώστε ένα τέλος.  Όσοι είναι σε σταθερή σχέση προσοχή σε εντάσεις προς το τέλος της εβδομάδας. Συγγενείς που χρειάζονται την βοήθεια σας, οικονομική και συναισθηματική, θα σας αναστατώσουν, σκεφτείτε με την  λογική, κάθε σας απόφαση.







ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

 Αγαπητοί Παρθένοι, η εβδομάδα αυτή  προβλέπεται αρκετά δύσκολη, τουλάχιστον στην αρχή της. Αυξημένες υποχρεώσεις και αρκετή πίεση στον εργασιακό χώρο σας χαρακτηρίζουν και  αυτήν την εβδομάδα. Εντάσεις και προστριβές αναμένονται μεταξύ συναδέλφων-συνεταίρων, και εσείς στην μέση, δείξτε ψυχραιμία και υπομονή, αλλιώς θα μπλέξετε και εσείς σε αέναες συζητήσεις, και λύση δεν θα βρίσκετε. Από το μέσον και μετά, τα πράγματα καλυτερεύουν, καινούριες συνεργασίες με θετική κατάληξη, ανανεώνουν την ψυχολογία σας και σας γεμίζουν όλο ενέργεια, για το υπόλοιπο της εβδομάδας. Οικογενειακά θέματα θα προκύψουν λόγο οικονομικών καταστάσεων και θα πρέπει να δείξετε αρκετή ψυχραιμία για να μην έχετε συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα.  
Αισθηματικά  βρίσκεστε σε μια περίεργη κατάσταση, ο  υποσυνείδητος πόλεμος, μεταξύ του σωστού και του λάθους,  του πρέπει και του δεν πρέπει, μπερδεύει τον ψυχολογικό και  τον συναισθηματικό σας κόσμο. Αν αναρωτιέστε, πόσο μακριά θα πάει η σχέση που έχετε, μην ταλαιπωρήστε σε μακροχρόνια σχέδια, απολαύστε, το, τώρα και αφήστε κάθε μελλοντική σκέψη, για αργότερα. Αν πάλι αναρωτιέστε πότε θα έρθει ο Θεός  έρωτας στην πόρτα σας ,δεν έχετε πάρα να βγείτε και να διασκεδάσετε με φίλους, γνωστούς, συνεργάτες, και σύντομα θα έχετε νέα του….. Αν πάλι είστε σε μόνιμη σχέση (γάμος) πραγματοποιήστε ένα όνειρο ή μια κρυφή του επιθυμία και δεν θα χάσετε!! Μην βλέπετε μόνο το δέντρο αλλά όλη την ομορφιά  του δάσους…….








ΖΥΓΟΣ.

Αγαπητέ Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή είναι πολύ καλή για εσάς. Επαγγελματικά βρίσκεστε στα καλυτέρα σας, όσοι περιμένετε κάποια επιτυχία στον εργασιακό τομέα, θα έρθει με την βοήθεια κάποιων φίλων, όσοι θέλετε να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας, έρχονται τα καλύτερα, συνεργασίες ανανεώνονται και άλλες καινούριες έρχονται, να σας προσθέσουν περισσότερες ευθύνες αλλά και να βελτιώσουν τα οικονομικά σας. Τα παρασκηνιακά μέσα ευνοούνται για την επίτευξη των στόχων σας. Μην υπερβάλετε και μην πετάτε στα σύννεφα από την ευνοϊκή μεταχείριση των πλανητών. Όσοι θελήσουν να πραγματοποιήσουν ταξίδια η να ανανεώσουν και να βελτιώσουν φιλίες είναι η πιο κατάλληλη περίοδο.
Αισθηματικά βρίσκεστε σε μια κατάσταση μπερδεμένη από την μια αναζητάτε ηρεμία και από την άλλη αντιλαμβάνεστε ότι η ερωτική διάθεση που εκπέμπετε, έχει αλλοπρόσαλλα μηνύματα. Φίλοι και γνωστοί αποκαλύπτουν τις πραγματικές τους διαθέσεις, φέρνοντας σας σε περίεργη κατάσταση συναισθηματικά. Η επιλογή ανάμεσα στο σταθερό και στο επικίνδυνο είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτων που βάζετε, εσείς,  στον εαυτό σας. Όσοι είναι σε σταθερή σχέση να προσέχουν και αυτοί, τα μηνύματα που στέλνουν στους συντρόφους τους, για να  αποφύγουν παρεξηγήσεις. Ξαφνικά έξοδα ίσως ελαφρύνουν το πορτοφόλι σας σε θέματα σπιτιού η εργασίας  προς το τέλος της εβδομάδας.








ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

Αγαπητέ Σκορπιέ, αυτή η εβδομάδα ξεκινά, αναζητώντας την ευκαιρία να μεγαλουργήσεις η να μπεις σε ένα κύκλο ρουτίνας και μονοτονίας. Τέρμα τα αστεία, καιρός να σοβαρευτείς, αν ζητάς εργασία θα την βρεις, αλλά θα πρέπει να αποδείξεις ότι την θέλεις και σε ευχαριστεί, αν πάλι έχεις σταθερή εργασία, τότε δραστηριοποιήσου και δείξε τις πραγματικές σου δυνατότητες. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, οι εχθροί σου παραμονεύουν σε κάθε σου λάθος, κτίσε τις φιλίες σου, οργανώσου, ρίξε γέφυρες σε όποιον έχεις βλάψει, διόρθωσε τα λάθη σου, και μόνον  έτσι θα προχωρήσεις και θα ανέβεις τα σκαλοπάτια της επιτυχίας, σιγά-σιγά και αθόρυβα.  Πρόσεχε, προς το τέλος της εβδομάδας, συνεργάτες-συνάδελφοι θα σε συκοφαντήσουν, χρησιμοποίησε διπλωματία και υπομονή. Τα οικονομικά σου θέλουν μια  αναδιοργάνωση και απαιτούν σταθερότητα.
Αισθηματικά τα πράγματα είναι και εκεί μπερδεμένα, ο συναισθηματικός σου κόσμος είναι σε απόλυτη χαοτική κατάσταση. Σχέσεις που σε ταλαιπωρούν, συνεχίζεις και πολεμάς να τις κρατήσεις όρθιες, γιατί? Ξεκαθάρισε πραγματικά τι θέλεις ,και σκέψου λογικά, βαλε τον εαυτό σου μπροστά στο μέλλον και θα πάρεις απαντήσεις. Όσοι έχετε αμφιβολίες για τα ειλικρινή συναισθήματα του συντρόφου σας καλά κάνετε και τα διπλό τσεκάρετε. Οι ελεύθεροι ήρθε η ώρα να βγείτε, να διασκεδάσετε, και να αφεθείτε σε ότι πιο παράνομο, ελκυστικό και παράτολμο σας συμβεί, ξαναγεννηθείτε από τις στάχτες σας και ξανά ερωτευτείτε.








ΤΟΞΟΤΗΣ.

Αγαπητέ Τοξότη, η εβδομάδα αυτή είναι  αρκετά καλή, επαγγελματικά βρίσκεστε σε μια κατάσταση που πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες, να γίνετε πιο κυριαρχικός και να βάζετε συνέχεια στόχους όλο και πιο ψηλά, έτσι ώστε σε βάθος χρόνου να επωφεληθείτε από την παραμονή  του Κρόνου στο ζώδιο σας και να αποζημιωθείτε. Εάν παραμείνετε σταθερός-η και χωρίς σχέδια υπάρχει ο κίνδυνος να εγκλωβιστείτε σε μια κατάσταση χωρίς γυρισμό και το τίμημα θα είναι βαρύ. Οργανωθείτε, σχεδιάστε και τολμήστε, σε αυτόν τον αγώνα δεν είστε μόνοι, φίλοι και γνωστοί θα τρέξουν να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε κάθε σας όνειρο. Από το μέσον της εβδομάδας και μετά , δυσκολίες και εμπόδια θα σας δημιουργήσουν αρκετούς πονοκεφάλους, με υπομονή και πείσμα θα καταφέρετε να  ξεπεράσετε όσα προβλήματα συναντήσετε στον εργασιακό σας χώρο.
Αισθηματικά βρίσκεστε σε πολύ καλή ψυχολογική διάθεση. Ερωτικά εκπέμπετε ,μια άλλη αύρα ,εκμεταλλευτείτε την ενεργειακή σας κατάσταση και κατακτήστε κάθε εύκολο η δύσκολο στόχο, απλά τεντώστε την χορδή του τόξου , σημαδέψτε και καλή επιτυχία. Όσοι είστε  σε σταθερή σχέση, μην αρχίσετε τα παρατράγουδα, ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας, η ευτυχία άνετα μπορεί να εξελιχτεί σε έναν υπέροχο καυγά.






ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτή η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές δυσκολίες, το άγχος, η πίεση και η υπευθυνότητα σε επαγγελματικά θέματα θα σε αναγκάσουν να υπερβείς τα όρια σου. Προσπάθησε να μην έρθεις σε αντιπαράθεση με τους συναδέλφους-συνεταίρους, φίλους και γνωστούς, δείξε υπομονή, αυτοσυγκράτηση και σύνεση αυτές τις δύσκολες μέρες. Από το μέσον και μετά, τα πράγματα καλυτερεύουν, όσοι ασχολείστε με ταξίδια, εισαγωγές, και εξαγωγές, θα παρατηρήσετε άνοδο των οικονομικών σας. Κάποια οικονομικά θέματα που έχουν να κάνουν με συγγενείς, θα σας αναστατώσουν προς το τέλος της εβδομάδας.
Αισθηματικά τα πράγματα είναι κάπως μπερδεμένα ,με τα ερωτικά σας. Όσοι είστε σε σχέση πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας, ο χρόνος που αφιερώνετε στον εργασιακό τομέα είναι υπερβολικός και  θα έχει επιπτώσεις στον συναισθηματικό κόσμο του έτερον ήμισυ. Η απόρριψη που τυχόν νοιώσει, άνετα μπορεί να  μετουσιωθεί σε λευκό φως για ατασθαλίες! Όσοι είναι ελεύθεροι, υπομονή μέχρι το Σ/Κ και  μετά , βγείτε, διασκεδάστε, δημιουργείστε καινούριες παρέες και ερωτευτείτε. Όσοι κινείστε «παράνομα» προσοχή στις αποκαλύψεις φίλων (εργασιακός χώρος) άθελα τους, μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ.


Αγαπητέ Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά πολύπλοκη όπως και το ζώδιο σου. Επαγγελματικά θα πρέπει να κινηθείς πολύ ανταγωνιστικά, με εγωισμό και επιμονή για να καταφέρεις να κερδίσεις πόντους στην επιτυχία των στόχων σου. Μαθέ να επιβιώνεις μέσα σε αντίξοες συνθήκες, οργανώσου και εκμεταλλεύου κάθε γνωριμία για να επιτύχεις τα όνειρα σου. Με υπομονή, σταθερότητα και εγκράτεια θα περάσεις τα εμπόδια και αυτής της εβδομάδας. Καινούρια σχέδια και επαγγελματικά ανοίγματα? Μάλλον θα πρέπει να περιμένεις να αλλάξουν οι συνθήκες πλανητικά. Τα οικονομικά σας θέλουν συμμάζεμα, προσοχή σε σπατάλες.
Αισθηματικά τα πράγματα είναι αντιστρόφως ανάλογα, από τα επαγγελματικά , και οι ερωτικές επιτυχίες διαδέχονται η μια την  άλλη. Η γοητεία και η φυσική έλξη που ασκείται στο αντίθετο φύλο δεν έχει όρια, εκμεταλλευτείτε αυτήν την αισθησιακή ενέργεια που απλώνετε γύρω σας και κατακτήστε κάθε δύσκολο κάστρο. Όσοι είναι σε σχέση, (παντρεμένοι) καλά θα κάνουν να προσέξουν τυχών ατασθαλίες, που μπορεί να τους οδηγήσουν σε μεγάλες οικογενειακές καταστροφές. Σχέσεις που  είναι εύθραυστες, ίσως να μην αντέξουν την ελευθερία και την ανεξαρτησία του υδροχόου, με φυσική συνέπεια να  σαλπάρουν για αλλά λιμάνια. Εσείς όμως μην πτοείστε, ο κίνδυνος και το παράξενο είναι στην επόμενη ερωτική γωνία, καλή σας επιτυχία. Προσοχή σε διαγραφή  φίλων από τις λίστες αναμονής, αξίζουν δεύτερη ευκαιρία.








ΙΧΘΥΣ.

Αγαπητέ Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή προβλέπεται αρκετά δύσκολη, στον επαγγελματικό τομέα. Θα χρειαστεί να βάλεις σε λειτουργία όλη σου την ψυχική ενέργεια για να επιτύχεις τους στόχους σου, έξαλλου το πείσμα και η ευελιξία είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά σου. Απέφυγε συγκρούσεις και αντιδικίες με τους συνεργάτες-συναδέλφους, άφησε στην άκρη τους εγωισμούς και επικεντρώσου σε πιο ήπιες μορφές αντιμετώπισης των προβλημάτων που θα συναντήσεις. Από το μέσον και μετά το σκηνικό αλλάζει, εσύ έχεις το πάνω χέρι και εσύ διοικείς τα πάντα , κάθε σου λέξη νόμος και κάθε σου απόφαση ,αντιμετωπίζετε χωρίς αμφισβήτηση. Τώρα κλείνεις συμφωνίες ,βάζεις εμπρός καινούρια επαγγελματικά σχέδια, και επεκτείνεις τις δραστηριότητες σου. Κίνδυνος? Πάντα υπάρχει αυτήν την περίοδο, αν δεν νοιώθεις έτοιμος, βάδισε σε γνωστά μονοπάτια και προχώρα με ασφάλεια, αργά και σταθερά. Θέματα με συγγενείς (κληρονομικά ) ίσως σας ταλαιπωρήσουν και σας βάλουν σε προβληματισμό ως προς την αντιμετώπιση τους στο απώτερο μέλλον.
Αισθηματικά βρίσκεστε σε μια κατάσταση αβεβαιότητας και ανασφάλειας. Βαλτέ σε μια τάξη τον αισθηματικό σας τομέα και προχωρήστε. Αν δεν ικανοποιήστε από την σχέση που έχετε, τότε μην την ταλαιπωρείται , αφήστε τη να φύγει. Αν πάλι είστε απόλυτα ικανοποιημένος (λιγάκι δύσκολο) τότε θα πρέπει να σκεφτείτε το επόμενο βήμα σας.  Όσοι είστε σε σταθερή κατάσταση, μην καταπιάνεστε με λεπτομέρειες και ψευδαισθήσεις, απολαύστε αληθινά και αφήστε τα συναισθήματα σας, να βρουν  ανταπόκριση. Οι ελεύθεροι προς το τέλος της εβδομάδας βγείτε και διασκεδάστε και που ξέρετε, κάτι καλό θα συμβεί από μια μοιραία συνάντηση, στο λάθος μέρος.              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου