Κλαύδιος Πτολεμαίος, 108 -168

Γνωρίζω ότι γεννήθηκα θνητός και εφήμερος, μα όταν εξερευνώ τις αμφίδρομες ελικοειδείς πορείες των αστεριών, τα πόδια μου δεν αγγίζουν πια την Γη: στέκομαι πλάι στον Δία και χορταίνω με αμβροσία, την τροφή των θεών!!!
(Κλαύδιος Πτολεμαίος, 108 -168)

Translate

Σάββατο 10 2016



    Οι πιο κάτω Ιερές Σφραγίδες της έχει δώσει ο Θεός στον Σολωμόντα και μας προστατεύουν από ατυχήματα, απομακρύνουν κάθε εργασιακό πρόβλημα από την δουλειά μας, βοηθούν σε νομικά ζητήματα, και διατηρούν σε καλή κατάσταση την υγεία μας. Θα πρέπει να χαραχθούν σε χρυσό ή ασήμι, ακόμα μπορείτε να ζωγραφίσετε τη σφραγίδα σε περγαμηνή με τα ίδια χρώματα όπως δίνετε την πρώτη Κυριακή της Νέας Σελήνης στης 12 το μεσημέρι. Το λιβάνι που θα καίμε κατά τη διάρκεια κατασκευής της Σφραγίδας θα αποτελείτε από, λιβάνι αρσενικό, μαστίχα, σμύρνα, αλόη, ρετσίνι, λάβδανο, όλα τριμμένα και σε ίσες ποσότητες. Όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε την σφραγίδα θα πρέπει να περαστούν με αγιασμό.

Ιερές Σφραγίδες του Θεού για Προστασία
Σφραγίδες Χρημάτων - Τύχης
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
    Καλέ Ιησού, για το ανείπωτο έλεος Σου, λύτρωσέ με, με την επίκληση της Αγίας Τριάδας, του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, και δέξου και λάβε με αξία τα λόγια του στόματός μου με την εκφώνηση των 100 Αγίων Σου Ονομάτων..
 
       Μετά πες τα 100 Ονόματα του Θεού:
     Αγλα, Μονχόν, Τετραγράμματον, Ελιντέους, Οκλειστέ, Αμφινεθόν, Λαμιάρα, Ιανεμιίρ, Σαντιόν, Χλέλι. Χόρλον, Πορενθιμόν, Ιχελούρ, Γκοφγκαμέχ, Εμμανουήλ, Όν, Αντμιχέλ, Χονζμόρμπ, Ιόθ, Χοφάμπ, Μεσσαράμοθον, Ανέθι, Εριχόνα, Τζουέστρε, Σαντάι, Μαλόχτ, Σεχόε, Έσχα, Αμπαντία, Αλφα και Ωμέγα, Λέιστε, Οριστιόν, Ιερεμόν, Οφμπέρ, Μερκαρπόν, Ελζεφάρες, Εγκιριόν, Φέτα, Ομμπονάρ, Στιμουλαμαθόν, Ορίον, Εριόν, Νοιμός, Φέμπ, Ναθανοθάι, Θεόν, Ισιστίν, Πόρχο, Ροθόν, Λεθελλέθε, Ισμάς, Αδωνάι, Αθιονανταμπίρ, Ομιθεόν, Χόφγκα, Λεινντρά, Νοσουλάτεπς, Τουθεόν, Γκελεμόχτ, Παράκλητος, Οκκιμόμινον, Εκθοθάς, Αμπρακόν, Ανεφενετόν, Αμπντόν, Μέλθε, Σοθέρ, Οσιιρόν, Μπαρούχ, Σποργκόνγκο, Γένονεμ, Μεσσίας, Πάνθεον, Ζαμπουαθέρ, Ραμπαρμάς, Ισχυρός, Γκελόν, Χελ, Ρεθέλ, Νάθι, Ιμεινλεθόν, Καρέξ, Σαβαώθ, Σελλάχτ, Κίρχος, Όπιρον, Νομιγόν, Οριχέλ, Θεός, Ιά, Χόρα, Χριστός, Χοφμπέρκ, Γκοφγκάρ, Οκκιόμος, Ελιοράμ, Ελωί, Αρχινά, Ραμπούρ.
     Ροθόν, Ποιητή Ουρανού και Γης Λεθελέτε, που άπλωσες τον Ουρανό πάνω από το ύψος των σύννεφων. Ισμάς, που σταθεροποίησες τη Γη πάνω από τα ύδατα. Αδωνάι, που έδωσες στη θάλασσα τα αδιάβατα όριά της. Αθιονανταμπίρ, που έδεσες τον Ήλιο και τη Σελήνη και όλα τα Αστρα στον Ουρανό. Ονιθεάου, που έκανες όλα τα πράγματα με Σοφία. Χόσγκα, που την 6η Ημέρα δημιούργησες τον Ανθρωπο καθ' Ομοίωσην Σου. Λέιντρα, που έβαλες τον Αδάμ και την Εύα στον Παράδεισο γεμάτο ευχαρίστηση και που όταν παραβίασαν την Εντολή Σου, τους έδιωξες. Νοσουλάτεπς, που δέχθηκες την προσφορά του Αβελ. Τουθεόν, που κατέστρεψες τον Κόσμο για την κακία του με τον Κατακλυσμό. Γκελεμόχτ, που έσωσες το Νώε και την οικογένειά του από τον Κατακλυσμό και αποκατέστησες ξανά την Ανθρωπότητα. Παράκλητος, που εμφανίστηκες στον Αβραάμ στο πόδι του Μάμμπρ, όμοιος με τρία πρόσωπα. Οκιμόμινον, που πήρες τον Ενώχ και τον Ηλία στον Ουρανό για να αγωνιστούν ενάντια στην Τυραννία. Εκκθοθάς, που με έλεος έσωσες τον Λωτ από την καταστροφή της κακίας των Σοδόμων. Αμπρακόν, που μίλησες στον Μωυσή από ένα φλεγόμενο θάμνο. Ανεφενετόν, που έκανες τη Ράβδο του Ααρών να ανθίσει και να βγάλει καρπό. Αμπντόν, που έβγαλες το Λαό Σου από τη γη της Αιγύπτου. Μέλθε, που άνοιξες τη θάλασσα και άφησες το Λαό Σου να τη διασχίσει χωρίς να βραχεί. Σοθέρ, που έδωσες στο Λαό Σου το Νόμο στα χέρια του Μωυσή. Ουσιριόν, που έδωσες στο διψασμένο Λαό Σου νερό από ένα βράχο. Μπαρούχ, που έβγαλες το Δανιήλ από τη φωλιά του λιονταριού. Σποργκόνγκο, που έβγαλες τον Σιμπράχ, Μισάχ και Ασβδεναγώ από την κάμινο σώους. Τενονέμ, που έσωσες την Σωσσάνη από το έγκλημα των ανέντιμων δικαστών. Μεσσίας, που φύλαξες τον Ιωνά στην κοιλιά του κήτους. Πανθεόν, που έκανες τον προφήτη Σου Δαβίδ να αποδράσει από τα χέρια του Γολιάθ με νίκη. Ω Δίκαιε, Δυνατέ και Υπομονετικέ Θεέ. + Αγιος + ο Θεός + Ισχυρός + Αθάνατος + ελέησον + ημάς + Χριστός, Δυνατός, Παντοδύναμος και Αθάνατος Θεός. Ιησού της Ναζαρέτ, Ελεήμονα Λυτρωτή, που συγχωρείς τις αμαρτίες αυτών που είναι μεταμελημένοι στην καρδιά. Ακουσε, πολύ Ευγενικέ και Ελεήμονα Κύριε τις προσευχές του δούλου Σου, μέσω της Δύναμης και Μεγαλειότητας και μέσω του Ελέους και της Χάρης που έδωσες στους Αγίους. Ασε τη Δύναμη του Αγίου Πνεύματός Σου να κατέλθει σε μένα και καταδέξου να μου δώσεις..........ΑΜΗΝ.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ
    Ου μην δε αλλά εγώ δεηθήσομαι Κυρίου, Κυρίου Δε των πάντων δεσπότην επικαλέσομαι, τον ποιούντα μεγάλα και ανεξιχνίαστα, ένδοξάτε και εξαίσι, ων ουκ έστιν αριθμός, τον διδόντα υετόν επί την γην, αποστέλλοντα ύδωρ επί την υπ' ουρανόν, τον ποιούντα ταπεινούς εις ύψος, και απολωλότας εξεγείροντα - διαλλάσσοντα βουλάς πανούργων, και ου μη ποιήσουσιν αι χείρες αυτών αληθές. Ο καταλαμβάνων σοφούς εν τη φρονήσει, βουλήν δε πολυπλόκων εξέστησεν - ημέρας συναντήσεται αυτοίς σκότος, το δε μεσημβρινόν ψηλαφήσαισαν ισα νυκτί. Απολούντο δε εν πολέμω, αδύνατος δε εξέλθοι εκ χειρός δυνάστου. Ειη δε αδύνατω ελπίς, αδίκου δε στόμα εμφραχθείη. Μακάριος δε άνθρωπος, ον ήλεγξεν ο Κύριος, νουθέτημα δε Παντοκράτορος μη απαναίνου. Αυτός γαρ αλγείν ποεί και πάλιν αποκαθίστησιν έπαισε, και αι χείρες αυτού ιάσαντο. Εξάκις εξ αναγκών σε εξαλείται, εν δε τω εβδόμω ου μη αψηταί σου κακόν. Εν λιμώ ρύσεταί σε εκ θανάτου, εν πολέμο δε εκ χειρός σιδήρου λύσει σε. Από μάστιγος γλώσσης σε κρύψει, και ου μη φοβηθής από κακών έρχομένων. Αδίκων και ανόμων καταγελάση, από δε θηρίων ου μη φοβηθής. Θήρες γαρ έγριοι ειρηνεύσουσί σοι. Είτα γνώση ότι ειρηνεύσει σου ο οίκος, η δε δίαιτα της σκηνής σου ου μη αμάρτη. Γνώση δε ότι πολύ το σπέρμα σου, τα δε τέκνα σου έσται ώσπερ το παμβάτατον του αγρού. Ελεύση δε εν τάφω ώσπερ σίτος ώριμος κατά καιρόν θεριζόμενος η ώσπερ θημωνία άλωνος καθ ώραν συγκομισθείσα. Ιδού ταύτα ούτος εξιχνιάσαμεν, ταύτα έστιν α ακηκόαμεν συ δε γνώθι σεαυτώ ει τι έπραξας.. (όπου Xκάνουμε τον σταυρό μας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου