Κλαύδιος Πτολεμαίος, 108 -168

Γνωρίζω ότι γεννήθηκα θνητός και εφήμερος, μα όταν εξερευνώ τις αμφίδρομες ελικοειδείς πορείες των αστεριών, τα πόδια μου δεν αγγίζουν πια την Γη: στέκομαι πλάι στον Δία και χορταίνω με αμβροσία, την τροφή των θεών!!!
(Κλαύδιος Πτολεμαίος, 108 -168)

Translate

Δευτέρα 14 2015



Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζωδια……14  δεκεμβριου 2015
Γράφουν   οι  Δημήτρης   Σπηλιόπουλος  και  Βελίνα  Μανιάτη.






ΚΡΙΟΣ.
Αγαπητά Κριαράκια, η μέρα ξεκινά, νωχελικά έως βαρετά (καλύτερα να ξανακοιμηθείτε ), από το μεσημέρι και μετά η ενέργεια σας ανεβαίνει, με αποτέλεσμα εντάσεις και προστριβές για οικονομικά θέματα στον χώρο εργασίας.
Θετικό σημείο της ημέρας ότι λάμπετε και ένας άνεμος ανανέωσης διαχέεται στους χώρους όπου βρίσκεστε, βάζοντας σε πειρασμό επίδοξους θαυμαστές/τριες. Ζήλεια από το έτερον ήμισυ, και μυστικά ίσως ανακαλύψετε στην διάρκεια της ημέρας.






ΤΑΥΡΟΣ.
Αγαπητοί Ταύροι η μέρα ξεκινά με αρκετό άγχος και στρες..  Δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και οικονομικά θέματα θα σας δημιουργήσουν προσωρινό άγχος, υπομονή.
Ερωτικά ετοιμαστείτε να κλείσετε πόρτες και παράθυρα στο παρελθόν. Μια βραδινή έξοδο  ίσως αποδειχτεί καλή επιλογή. Αισθητικές αλλαγές, θέλουν προσοχή. Η επικοινωνία σας είναι πολύ καλή χρησιμοποιήστε τη, για να λύσετε  αντιπαραθέσεις.






ΔΙΔΥΜΟΙ.
 
 Αγαπητοί Δίδυμοι η μέρα ξεκινά λίγο μπερδεμένα, το παρελθόν με το παρόν θα σας γεμίσουν ανάμεικτα συναισθήματα, καταστάσεις και πρόσωπα ίσως σας θυμίσουν τι πρέπει να ξανά ρυθμίσετε στην ζωή σας.
Ερωτικα, μια περιπέτεια την χρειάζεστε σήμερα, μια βόλτα σε άγνωστα μέρη πάντα είναι μια καλή ευκαιρία  ερωτικού ατυχήματος.






ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Αγαπητοί Καρκίνοι μην αναρωτιέστε τι καταφέρατε τις προηγούμενες μέρες αλλά πως θα αντιμετωπίσετε τις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές των συνανθρώπων σας. Στον εργασιακό χώρο, εντάσεις δημιουργούνται από εγωιστές και αλάθητους συναδέλφους, μακριά. Καινούριες επαγγελματικές ευκαιρίες παρουσιάζονται, το νου σας.
Ερωτικά, η καλύτερη μέρα για γυμναστήριο και τζόκινγκ δεν μπορεί, κάπου θα σκοντάψετε. Κάντε κάτι καινούριο και δημιουργικό όσοι έχετε παιδιά.






ΛΕΩΝ.
Αγαπητά Λιονταράκια, η ελευθερία απόψεων και η έκφραση ιδεών ίσως σας φέρουν σε δύσκολη θέση ως προς την αντιμετώπιση τους από ορισμένους συνεργάτες-συναδέλφους, φίλους. Μην κάνετε επαναστατικές αλλαγές εύκολα μπορεί να οδηγηθείτε σε αντίθετο αποτέλεσμα.
 Ερωτικά δεν βρίσκεστε στα καλύτερα σας, μπερδέματα και αμφιβολίες έρχονται να επιβεβαιώσουν την ανασφάλεια  προς το ταίρι σας. Η βραδινή βόλτα σε γνωστά μέρη θα σας  ανεβάσει ενεργειακά. Μια ξαφνική γνωριμία θα βάλει τα θεμέλια για κάτι καλό στο μέλλον.






ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

 


Αγαπητοί Παρθένοι, η μέρα ξεκινά και σας βρίσκει ενεργειακά, γεμάτους με αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Στον εργασιακό χώρο, προβλήματα και καταστάσεις βιάζεστε να τις ρυθμίσετε, ανατροπές και εξελίξεις σας προλαβαίνουν, καλύτερα να χαλαρώσετε και να συγχρονιστείτε. Από το μεσημέρι και μετά ευχάριστα νέα θα σας φτιάξουν την διάθεση.
Ερωτικά, καβγαδάκια αναμένονται, καλύτερα να περάσετε τον χρόνο σας πιο ¨δημιουργικά¨. Οι σχέσεις σας με τους συγγενείς θα περάσουν κρίση.





ΖΥΓΟΣ.

Αγαπητοί Ζυγοί η μέρα ξεκινά αρκετά καλά για εσάς. Το ενεργειακό σας  πεδίο, σας βοήθα να διοχετεύσετε θετική ενέργεια παντού. Σωστές επιλογές, εκπλήξεις, ισορροπία και δημιουργικότητα σας χαρακτηρίζει σήμερα, εκμεταλλευτείτε τες  για να κτίσετε συμμαχίες, η να επεκτείνετε τα σχέδια σας. Οικογενειακά προβλήματα συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν.
Ερωτικά, είστε σε μια κατάσταση διερευνητική , το παλιό κουράζει και το καινούριο αναστατώνει, όσοι θέλετε αντισταθείτε στην παγίδα, οι άλλοι προσοχή στις αντιδράσεις του/της συντρόφου σας.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ.
Αγαπητοί Σκορπιοί,  ευκαιρία να κάνετε καινούριες επαγγελματικές γνωριμίες με άμεσο κέρδος στα οικονομικά σας. Μην φοβηθείτε τυχόν εμπόδια προσπεράστε τα με θράσος και επιμονή. Οικογενειακά θέματα θα σας αποκαλυφθούν που θα σας χαροποιήσουν.
Ερωτικά,  βρίσκεστε σε μια κατάσταση ονείρου και πραγματικότητας. Αποφασίστε και επενδύστε σε κάτι καινούριο, οι φίλοι θα βοηθήσουν σε αυτό. Εκμεταλλευτείτε την σεξουαλική γοητεία που εκπέμπετε, και εκδικηθείτε το παλιό.




ΤΟΞΟΤΗΣ.
Αγαπητοί Τοξότες η μέρα ξεκινά πολύ καλά, κάποιοι φίλοι η γνωστοί, που δεν φαντάζεστε, θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε κάποιες διαδικασίες που σας δυσκόλευαν τις προηγούμενες μέρες. Αναπάντεχες εξελίξεις στα επαγγελματικά θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.
 Ερωτικά, βρίσκεστε στα καλύτερα σας, η αναπάντεχη γνωριμία μπορεί να έρθει και μέσα από την κοινωνική δικτύωση (ιντερνέτ) μην την φοβάστε.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.
Αγαπητοί Αιγόκεροι η σημερινή μέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά, απρόοπτες εξελίξεις θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια, και θα πρέπει να αναθεωρήσετε κάποιες επιλογές σας για την διευθέτηση τους, κάποια άλλη στιγμή. Καλύτερα να κρατήσετε μια στάση αναμονής σε όλα τα θέματα. Είναι καλή μέρα για αλλαγές αισθητικής, στο σπίτι σας.
 Ερωτικά , σήμερα πρέπει να κινηθείτε μέσα σε σταθερά και αποδεδειγμένα πλαίσια, αφήστε το καινούριο για άλλη φορά. Ο προσωπικός σας χώρος μπορεί να αποδεδειχθεί το καλύτερο μέρος για την επίτευξη των σχεδίων σας.






ΥΔΡΟΧΟΟΣ.
Αγαπητοί Υδροχόοι η μέρα σήμερα ξεκινά γεμάτη εκπλήξεις να είστε έτοιμοι να τις υποδεχτείτε. Ανατροπές και φίλοι θα σας γεμίσουν ενέργεια. Προς το απόγευμα κάποιες διαδικασίες όσων αφορά θέματα που από καιρό σας ταλαιπωρούσαν φτάνουν στο τέλος τους. Τα οικονομικά σας απαιτούν σωστή διαχείριση, όχι στις υπερβολές.
Ερωτικά ,να κινηθείτε σε άγνωστα μονοπάτια γιατί εκεί σας περιμένει το αναπάντεχο, βγείτε, διασκεδάστε και να είστε ανοιχτοί σε όλες τις προκλήσεις.




ΙΧΘΥΣ

Αγαπητοί Ιχθύς, σήμερα να κινηθείτε σε γνωστά μονοπάτια , εκμεταλλευτείτε του φίλους σας και κλείστε καλές συμφωνίες. Κάποια σχέδια που έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, αρχίζετε και βλέπετε την πραγματοποίηση τους. Κάποιοι σχεδιάζουν κάτι πίσω από την πλάτη σας, το νου σας.
Ερωτικά ,μην σας πιάνουν οι κλειστές σας ,βγείτε και σπάστε τα καθιερωμένα, μια βόλτα κοντά σε θάλασσα πάντα σας ανεβάζει ….τολμήστε  και μπείτε σε περιπέτειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου