Κλαύδιος Πτολεμαίος, 108 -168

Γνωρίζω ότι γεννήθηκα θνητός και εφήμερος, μα όταν εξερευνώ τις αμφίδρομες ελικοειδείς πορείες των αστεριών, τα πόδια μου δεν αγγίζουν πια την Γη: στέκομαι πλάι στον Δία και χορταίνω με αμβροσία, την τροφή των θεών!!!
(Κλαύδιος Πτολεμαίος, 108 -168)

Translate

Τρίτη 29 2015

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 28/09/15 έως  04/10/15.

      ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με την  Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας, η υπομονή, οι αντοχές σας και τα νεύρα σας, είναι στο κόκκινο. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή απέναντι από το  ζώδιο σας, προκαλεί όλη αυτήν την ανασφάλεια, τις καθυστερήσεις και τις αναβολές που σας παρουσιάζονται κατά την  διάρκεια της εβδομάδας.
Για να αποφύγετε ξαφνικές εντάσεις και προστριβές στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα, πρέπει να συγκρατηθείτε, να ελέγξετε τις σκέψεις και τις ενέργειες σας, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, να σκέπτεστε ώριμα, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Οποιαδήποτε καινούρια συνεργασία δημιουργήσετε, θα πρέπει να προσέξετε τους όρους που περιέχουν τα συμβόλαια, διπλό τσεκάρισμα και αυτή την εβδομάδα σε οτιδήποτε έχει σχέση με αγοραπωλησίες, υπογραφές εγγράφων, και τα ραντεβού πάσης φύσεως. Στα αισθηματικά πρέπει  να δείξετε καλή διάθεση  προς το έτερον ήμισυ να αποφύγετε συγκρούσεις και να προσπαθήσετε με διπλωματία να διορθώσετε καταστάσεις που έχετε δημιουργήσει με τις λαθεμένες επιλογές σας  στο παρελθόν. Παρόλο τις δύσκολες πλανητικές συνθήκες, προς το τέλος της εβδομάδας καλό θα είναι να βγείτε έξω , να διασκεδάσετε, να δείτε  παλιούς φίλους, και να τονώσετε τον αισθηματικό σας κόσμο.





      ΤΑΥΡΟΣ

Και μετά την έκλειψη η σελήνη συνεχίζει το πορεία της και επισκέπτεται το ζώδιο σου. Στα επαγγελματικά υπάρχει μια σταθερότητα, κάποια σχέδια που έχετε για το μέλλον πραγματοποιήστε τα αλλά με πολλή προσοχή και καλό σχεδιασμό.  Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους βρίσκετε σε ένα στάδιο ανασυγκρότησης και ισχυρής κριτικής, καλό θα ήταν να μην είστε πεισματάρηδες και επιφυλακτικοί σε καινούριες προτάσεις που σας παρουσιάζουν, οι οποίες είναι  ενάντια στην λογική σας. Ένα καλό γεύμα με καλή παρέα είναι  ένας  πάντα ένας σωστός τρόπος  για να αποσυμπιεστείτε, και να δώσετε λίγο χρόνο στον  εαυτό σας ώστε να πάρετε τις πιο συμφέρουσες αποφάσεις στα επαγγελματικά σας. Προσοχή στα οικονομικά. Θα προκύψουν κάποια ανέλπιστα έξοδα που θα αφορούν κάποιο  μέλος της οικογενείας σας.                            Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε γκρίνιες προστριβές και εντάσεις με το έτερον ήμισυ, προσοχή σε  φίλους  που θέλουν με το έτσι θέλω να μπουν ανάμεσα σε σας και στην σχέση σας. Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα ,χαλαρώστε και απολαύστε τις στιγμές μαζί του-της, πρέπει να ξαναφέρετε την ασφάλεια και την αρμονία στην σχέση σας. Κάποια σχέση από το παρελθόν θα εμφανιστεί πάλι για να σας μπερδέψει συναισθηματικά,  είναι στο χέρι σας αν θα αφεθείτε σε αυτήν, μια περιπέτεια την χρειάζεστε!




     Δίδυμοι
Αποτέλεσμα εικόνας για ζωδιαΉρθε η ώρα να περάσετε από  test drive τις φιλίες σας ,όσοι σας κουράζουν  καιρός είναι να τους αποσύρετε για λίγο διάστημα από το κάδρο σας, με όσους όμως περνάτε καλά αξιοποιήστε περισσότερο χρόνο  μαζί τους ,χρειάζονται και αυτοί  μια απόδειξη αμοιβαίας φιλίας. Οι αποκαλύψεις των πραγματικών προθέσεων του συντρόφου σας όσων αφορά την πορεία της σχέσης σας ίσως σας φέρει σε προσωρινή αμηχανία όποια σχέδια έχετε κατά νου, καλύτερα να τα αναβάλετε και να τα καθυστερήσετε για πιο ασφαλή συμπεράσματα. Οι καινούριες  ¨φιλίες¨  θέλουν χρόνο να μετουσιωθούν σε σχέση υπομονή…. Εντάσεις και προστριβές σε φιλοσοφικές συζητήσεις  καλύτερα να αποφευχθούν κίνδυνος να παρεξηγηθείτε χωρίς λόγο. Κάποια οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν ως προς το οικονομικό κομμάτι.                      Στα επαγγελματικά οι υποχρεώσεις αυξάνονται, πολλή δουλειά, πολλά νεύρα ,εντάσεις προστριβές, παρατηρήσεις είναι στο προσκήνιο, παρόλα αυτά τα οικονομικά σας είναι σε άνοδο και οι κόποι σας ανταμείβονται ανάλογα με τον χρόνο που έχετε αφιερώσει  ο καθένας στον τομέα της εργασία σας. Χρησιμοποιήστε το όπλο που ονομάζετε  «διπλωματία»  προς όφελος σας σε θέματα εργασίας και ζητήστε την βοήθεια των συνεργατών σας θα κερδίσετε πιο πολλά, από  το να είστε διαρκώς  σε μια σύγκρουση μαζί τους.




    Καρκίνος
Αποτέλεσμα εικόνας για ζωδιαΤα επαγγελματικά μπαίνουν  σε μια περίοδο σταθερότητας αλλά και αλλαγής, καινούρια σχέδια που ήταν τόσο καιρό σε κατάσταση αναμονής βρίσκουν τρόπο να υλοποιηθούν, ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσετε όποια σχέδια έχετε στο χρονοντούλαπο σας. Βέβαια χρειάζεται κάποια προσοχή στην σύναψη συμφωνιών λόγο Ερμή που  συνεχίζει να είναι ανάδρομος στον Ζυγό, αλλά τα σχέδια σας θα είναι μακροχρόνια, οπότε δεν  θα έχετε πρόβλημα αν στο μέλλον κάποια στιγμή   χρειαστεί να  τα επαναπροσδιορίσετε.
Όσοι καρκίνοι είναι σε κάποιο είδος σχέσης ήρθε η ώρα να προχωρήσουν  ένα βήμα παρακάτω  παρ όλες τις δυσκολίες  που συναντούν από οικεία η  συγγενικά πρόσωπα. Η επίδραση της Σεληνιακής έκλειψης, σας δημιουργεί  καταστάσεις  διαμάχης, άγχους, και προστριβών με το έτερον ήμισυ. Προσοχή στους λεκτικούς χαρακτηρισμούς όσων αφορά φίλους  και στενό  οικογενειακό περιβάλλον, μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που να έχουν διάρκεια αρκετών ημερών. Οι καλύτερες μέρες έρχονται στο Σ/Κ βγείτε έξω και αφεθείτε σε κάθε ερωτική πρόσκληση πρόκληση είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για αλλαγές που θα σημαδέψουν το μέλλον σας, είτε θετικά είτε αρνητικά. Κάθε εμπειρία στην ζωή σας είναι ένα σκαλοπάτι προς το όνειρο σας




        Λέων
Αποτέλεσμα εικόνας για ζωδιαΦωτιά έχουν πάρει τα αισθηματικά σας, θαυμαστές-στριες από εκεί που δεν το περιμένετε, έρχονται να προκαλέσουν ανασφάλεια στο έτερον ήμισυ. Ταξίδια που είχατε κάνει το καλοκαίρι , γνωριμίες που δημιουργήσατε σε άσχετο χρόνο στο παρελθόν έρχονται να μπερδέψουν ακόμα πιο πολύ τον αισθηματικό σας κόσμο, όσο πιο πολύ δυσκολεύεστε να κάνετε επιλογή συντρόφου τόσο πιο μπερδεμένα θα γίνονται τα πράγματα με την πάροδο του χρόνου. Ο ερωτικός τομέας όμως έχει ακόμα σκιές από το παρελθόν, πρέπει να πάρετε αποφάσεις, να ρισκάρετε στο καινούριο και να μην καταναλώνετε ελπίδες και χρόνο σε καταστάσεις που σας φθείρουν συνειδησιακά και υπαρξιακά.
Στα επαγγελματικά πρέπει να δείξετε  την απαιτούμενη προσοχή τόσο σε θέματα οικονομικής διαχείρισης όσο και στη διευθέτηση αρμοδιοτήτων μεταξύ των συναδέλφων. Άνοδο των οικονομικών δεν σημαίνει και ασφάλεια στο προσεχές μέλλον άρα προσοχή στις επενδύσεις, μια βοήθεια από φίλους σε θέματα συνεργασίας η συμβουλής ίσως  να την χρειαστείτε. Κάθε καινούρια επαγγελματική συνεργασία θέλει τον χρόνο της ,προσοχή στις συμφωνίες που γίνονται για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι σε βάθος χρόνου. Οικογενειακά θέματα πρέπει να λύνονται με σύνεση και υπομονή αλλιώς εγκυμονούν κίνδυνοι φοβερών εξελίξεων, στο απώτερο μέλλον.








 Παρθένος
Αποτέλεσμα εικόνας για ζωδιαΜε τον Άρη και τον Δία στο ζώδιό σου δεν έχεις να φοβηθείς καμιά  Έκλειψη Σελήνης, η οποία πραγματοποιείται στον Κριό την Δευτέρα, χαρακτηριστικό της ημέρας είναι οι εντάσεις και τα νεύρα τόσο στο επαγγελματικό κομμάτι όσο και στο ερωτικό. Η ενέργεια σας κτυπάει κόκκινο με αποτέλεσμα να προσπαθείτε να τα κάνετε όλα τέλεια αλλά οι συνάδελφοι σας δεν σας ακλουθούν σε αυτή την ετοιμότητα που βρίσκεστε. Ο καλύτερος τρόπος να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας είναι  μία προς μία, μην προσπαθείτε  να τις τελειώσετε όλες συγχρόνως. Κάποια οικονομικά θέματα που αφορούν τον /την  σύντροφο σας, σας  προκαλούν επιπλέον συνθήκες εκνευρισμού λόγο ακατάλληλου χειρισμού από την πλευρά του/της. Κάποιες πόρτες ανοίγουν για εσάς μέσα στην εβδομάδα με καλή επαγγελματική σταδιοδρομία.
Στα αισθηματικά κάποια θέματα που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα αρχίζουν να δημιουργούν πάλι ανασφάλεια σε εσάς. Αποφύγετε να ασκείται κρητική σε οτιδήποτε κινείται γύρω από το έτερον ήμισυ, η πίεση που ασκείται χρειάζεται προσοχή, αλλιώς θα οδηγήσετε την σχέση σε πολύ δύσκολα μονοπάτια. Ο ερωτικός τομέας όμως είναι ένα όπλο που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει και απολαύστε τον έρωτα σας. Φυσικά ,και υπάρχουν για τους ελεύθερους ευκαιρίες για να δημιουργήσουν  σχέση προς το τέλος της εβδομάδας.






     Ζυγός
Αποτέλεσμα εικόνας για ζωδια ζυγοσΑρκετά θέματα έχεις να λύσεις αυτήν την εβδομάδα, η σεληνιακή έκλειψη  που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Δευτέρας στον ζωδιακό σου άξονα και ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σου προκαλούν τρομερό άγχος, ανασφάλεια, εντάσεις, εκνευρισμό, συμπεριφορά αλλοπρόσαλλη, τόσο απέναντι στους συνάνθρωπους σου, όσο και στο έτερον ήμισυ, δημιουργώντας συνθήκες ανεξήγητες, έως και δύσκολες και στον εργασιακό χώρο. Η σωστότερη επιλογή είναι να  είστε σε θέση άμυνας, αποφύγετε να μιλάτε άσκοπα, μην μπερδεύεστε παντού, μην προσπαθήσετε να δώσετε λύσεις σε αρκετά θέματα  που θα προκύψουν αφήστε τους άλλους να βοηθήσουν. Η υπομονή καμιά φορά είναι καλύτερη από την επιλογή της λύσης. Κάποιες ξεχασμένες αλλά και μοιραίες συναντήσεις θα σας απασχολήσουν κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Μην αφήνετε να μπαίνουν τρίτοι στην σχέση σας θα σας δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα. Όποιες ερωτικές ευκαιρίες προκύψουν να έχετε το νου σας οι παγίδες κρύβονται εκεί που δεν το περιμένετε. Τα οικονομικά σας στον οικογενειακό τομέα θέλουν μια αναδιοργάνωση.





         Σκορπιός
Αποτέλεσμα εικόνας για ζωδιαΤώρα που έφυγε ο Κρόνος πάνω από το κεφάλι σας θα φοβηθείτε τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό? η την σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού – Κριού? Όχι βέβαια, στα επαγγελματικά τα πράγματα δείχνουν να μπαίνουν σε μια σειρά η ανανεωτική διάθεση που σας περιβάλλει σας έχει δώσει άλλον αέρα. Ξαφνικά ,δρόμοι  και ευκαιρίες που ήταν  σε κατάσταση αναμονής και γεμάτοι εμπόδια αρχίζουν να ανοίγονται μπροστά σας αρπάξτε τις  ευκαιρίες και δημιουργήστε , ξεκινήστε χωρίς φόβο από το μηδέν, ότι σας έχει σταθεί εμπόδιο τα προηγούμενα χρόνια. Οπωσδήποτε κάποιοι συνεργάτες σας  δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, αγνοήστε τους και δημιουργήστε καινούριους φίλους και συμμάχους.
Στα ερωτικά πολλά προβλήματα δημιουργούνται από παρεξηγήσεις φίλων οι οποίοι είναι αποδέκτες λάθος μηνυμάτων από την πλευρά σας. Ξεκαθαρίστε προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι είναι ανάγκη να περάσετε ένα διάστημα  απόλυτης ηρεμίας ώστε να επανατοποθετήσετε τον ψυχικό  και συναισθηματικό σας  κόσμο σε μια πιο σταθερή  και λογική βάση. Μπερδέματα ερωτικής φύσεως στον εργασιακό χώρο απαιτούν προσοχή λόγο συκοφαντικών  και ψευδών , αποκαλύψεων, ίσως χρειαστεί να δώσετε μάχη για την αποκατάσταση του ονόματος σας. Προς το τέλος της εβδομάδας βγείτε και διασκεδάστε σε άγνωστα  μέρη, όχι με την συνηθισμένη παρέα σας, η έκπληξη σας περιμένει πολύ δίπλα σας.










        Τοξότης
Αποτέλεσμα εικόνας για ζωδιαΜε την έκλειψη και τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό, καινούριες επαγγελματικές ευκαιρίες παρουσιάζονται αλλά θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό για να πετύχετε τους στόχους σας. Δουλειά, ευθύνες και υποχρεώσεις στον εργασιακό χώρο σε πολλαπλά επίπεδα, σας δημιουργούν επιπρόσθετη πίεση και άγχος, καινούριες διπλωματικές συμμαχίες θα προκύψουν, σε επίπεδο ¨φίλων ¨ίσως είναι καλύτερα να φέρετε τους εχθρούς σας πιο κοντά αντί να τους έχετε απέναντι σας. Έχετε προσοχή σε καλοθελητές που θα θέλουν να παίξουν το χαλασμένο τηλέφωνο για να σας εκθέσουν. Όσοι οδηγούν η ταξιδεύουν προσοχή σε μικροατυχήματα.                                        Στα αισθηματικά, παραμένει η Αφροδίτη στο Λέοντα που σας προσδίδει  γοητεία και ερωτικές επιτυχίες γεμίζοντας με ανασφάλεια όμως το έτερον ήμισυ, δείξτε την απαιτούμενη προσοχή και συντροφικότητα που τόσο έχει ανάγκη. Πρέπει να βάλετε τον αισθηματικό σας κόσμο σε μια σειρά, μια ανασυγκρότηση δυνάμεων θα σας ξεκούραζε. Μην προσπαθήσετε να λύσετε ερωτικά προβλήματα μόνοι σας ζητήστε την βοήθεια φίλων. Προς το μέσον της εβδομάδας οι ελεύθεροι,  να βγείτε προς αναζήτηση συντρόφου ,ευκαιρίες έρχονται μέσων φίλων κοντά στον εργασιακό σας χώρο. Προσοχή στα διάφορα σπορ οι τραυματισμοί είναι σε έξαρση.


Αιγόκερως
Αποτέλεσμα εικόνας για ζωδιαΟι αυξημένες υποχρεώσεις και φιλοδοξίες σας στον εργασιακό χώρο βελτιώνουν τα οικονομικά σας αλλά δημιουργούν προβλήματα στον τομέα της οικογενείας, εντάσεις ,νεύρα και λεκτική επίθεση για παραμέληση τόσο του συντρόφου όσων και των υπόλοιπων μελών μέσα στην οικογένεια ,δημιουργούν ένα κλίμα αφόρητης πίεσης προς τον εαυτό σας. Συζητήστε με το έτερον ήμισυ όλα τα προβλήματα που σας απασχολούν πριν αυτά γιγαντωθούν και οδηγηθείτε σε βιαστικές και ακραίες καταστάσεις. Μην αφήνετε τα οικονομικά θέματα  να τα λύνουν τρίτοι, αργότερα θα είναι πηγή έντονης διαμάχης με τον /την σύντροφο σας, κληρονομικά και θέματα εφορίας ίσως σας απασχολήσουν στην αρχή η στο τέλος της εβδομάδας, απρόοπτα έξοδα είναι στο προσκήνιο.                                                                                             Στα αισθηματικά υπάρχει μια σταθερότητα, ο εργασιακός τομέας έχει επιβληθεί σε μεγάλο βαθμό στα ερωτικά ώστε να περνά σε δεύτερη μοίρα, την οποιαδήποτε ερωτική διάθεση που έχετε ,εκδηλώνοντας την όμως  μέσα στον χώρο εργασίας, προσοχή σε περίεργες καταστάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν με κίνδυνο  αργότερα την κατάρρευση της  οικογενειακής στέγης. Προς το τέλος της εβδομάδας, για τους ελεύθερους θα δημιουργηθούν οι  κατάλληλες συνθήκες  να γνωρίσουν καινούριες παρέες, τα μάτια σας ανοιχτά !




Υδροχόος
Αποτέλεσμα εικόνας για ζωδιαΠάλι καλά που με την Αφροδίτη στον Λέοντα εν μέσω εκλείψεων και με ανάδρομο Ερμή ακόμα ασκείται γοητεία και έλξη προς το αντίθετο φύλο, στον αισθηματικό τομέα.                           Η συμπεριφορά σας ακόμα παραμένει σε δυσνόητη ερμηνεία από τους άλλους, άλλες φορές εκνευρίζεστε χωρίς λόγο άλλες φορές είστε απότομοι ,άλλες φορές χάνεστε στην λήθη των αναμνήσεων ,άλλες πάλι ονειροβατείτε, συγκεντρωθείτε γιατί τόσο σε επαγγελματικό όσο και αισθηματικό επίπεδο θα έχετε θέμα. Ευτυχώς κάποιες μοιραίες συναντήσεις από το παρελθόν θα σας αναζωογονήσουν και  μπορεί να αποτελέσουν το γεγονός της εβδομάδας. Ο εργασιακός χώρος χρειάζεται προσοχή, πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις ίσως σας φέρουν στα όρια της εξάντλησης έως και υπερκόπωσης, τα οικονομικά σας βελτιώνονται με ανέλπιστα έσοδα. Προσοχή σε υπερβολικά  έξοδα που αφορούν μέλη της οικογενείας. Με τον Άρη και τον Δία στην Παρθένο θα πρέπει, εκκρεμότητες που έχεις αφήσει με εφορίες ,τράπεζες και κληρονομικά να ταχτοποιηθούν.






       Ιχθύς
Αποτέλεσμα εικόνας για ζωδιαΗ έκλειψη της Σελήνης που  πραγματοποιείται το πρωί της Δευτέρας στον άξονα Ζυγού – Κριού, σχετίζεται με τις οικονομικές σου υποθέσεις, (τράπεζες- εφορίες) προσοχή σε θέματα  που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό. Δραστηριοποιήσου σε καινούρια επαγγελματικά ανοίγματα με προσοχή όμως ,μην εμπιστεύεσαι εύκολα ανθρώπους που στο παρελθόν σε πρόδωσαν, πάτα γερά στα πόδια σου και άφησε την ανασφάλεια  που σε γυροφέρνει στα επαγγελματικά, ξεκίνα καινούρια πράγματα με την βοήθεια πραγματικών φίλων. Άσε τον χρόνο να δουλέψει υπέρ σου, άλλαξε τα πάντα γύρω σου όταν είσαι έτοιμος. Στα αισθηματικά ταλαιπωρείτε πολύ το έτερον ήμισυ  με τον χαρακτήρα σας,  δείξτε εμπιστοσύνη και προχωρήστε,  ένα βήμα πιο κάτω, πριν να είναι αργά. Οι ανασφάλειες στον ερωτικό τομέα δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψουν ακόμα, μάθετε να ζείτε με αυτές και τολμήστε. Από το παρελθόν εμφανίζετε παλιά σας σχέση δώστε δεύτερη ευκαιρία. Οι ελεύθεροι  είναι καιρός  να δημιουργήσετε με βοήθεια γνωστών καινούριες παρέες, και να βγείτε από το καβούκι σας.
 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 28/09/15 έως  04/10/15.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου