Κλαύδιος Πτολεμαίος, 108 -168

Γνωρίζω ότι γεννήθηκα θνητός και εφήμερος, μα όταν εξερευνώ τις αμφίδρομες ελικοειδείς πορείες των αστεριών, τα πόδια μου δεν αγγίζουν πια την Γη: στέκομαι πλάι στον Δία και χορταίνω με αμβροσία, την τροφή των θεών!!!
(Κλαύδιος Πτολεμαίος, 108 -168)

Translate

Παρασκευή 15 2015



Κριός: Σήμερα οι Κριοί ευνοούνται από τις σεξουαλικές συνευρέσεις της μιας βραδιάς προτεινόμενο μέρος  μια ερημική παραλία ε και λίγο μάτι δεν κάνει κακό!!!!
Ταύρος: Σήμερα  μετά τη δουλειά θα πάμε για  φαγητό,  οπωσδήποτε καλό κρασί και φυσικά ……. games κάτω από το τραπέζι  χρησιμοποιώντας  μόνο τα χέρια.
Δίδυμος: Σήμερα η ημέρα ενδείκνυται μόνο για ψηστήρι  στο γυμναστήριο…. τυχόν ανεπιτυχή αποτελέσματα δεν φταίει το GYM.
Καρκίνος: Μήπως πρέπει να ξυπνήσετε τα κρυμμένα ενοχοποιητικά συναισθήματα προς τoν κολλητό-η μέσα σε έναν πολύχωρο….(fitting room)!
Λέων: Ωχ πάλι θα ξοδευτείτε σε λάθος ¨επενδύσεις¨ καλύτερα να πάτε για πότο με τους φίλους σας οι ξαφνικές γνωριμίες είναι οι καλύτερες….. 
Παρθένος: Πρέπει να σταματήσετε να δουλεύετε τόσο πολύ και να δουλέψετε το κάτω εργαλείο» , θα σκουριάσει εκτός κ αν παράλληλα στο χώρο  σας συνδυάσετε και τα δυο…..
Ζυγός: Όχι sex μέσα στο  αμάξι έχετε τη μέση σας, να  προτιμήσετε χώρους με θέα κ για εσάς κ για τους άλλους……
Σκορπιός: Έχει σπάσει το μαστίγιο; Δεν έχετε χειροπέδες ;έφτασε η ώρα να κάνετε sex στο χωρο του  οδό…..
Τοξότης: Δύσκολη ημέρα για εσάς. Στενό μαρκάρισμα από το  έτερον ήμισυ και να μείνετε σπίτι καλά θα περάσετε. Για αυτούς που είναι μόνοι προτείνουμε σερφάρισμα στο ιντερνέτ ….XXX!!!
Αιγόκερος : Προσοχή καυστήρα !!Προσοχή στους ενοίκους που χρησιμοποιούν ασανσέρ. Μη φωνάζετε ….άσε την πίσω στους καυγάδες με το έτερον ήμισυ. Μείνετε στη δουλειά ….και δουλέψτε με τη γραμματέα ….δεν έχετε; -ανατρέξτε στις σίγουρες καταστάσεις στον εργασιακό χώρο;
Υδροχόος : Να πάω για καφέ ; Nα συναντήσω την κολλητή μου… έχω κ εκείνη τη γνωριμία στο καφέ….. μήπως να πάω για μπάνιο κάτι καλό θα βρω¨….
Σήμερα μη κάνετε sex…..
Ιχθύες : Η Καλύτερη ημέρα να πείτε ψέματα σε όλους…. Αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει ….επιτρέπονται για sex όλα τα εξωτερικά μέρη (πάρκα , πλατείες , πάρκινγκ) !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου